31 December, 2010

Den är jävligt söt, men jag klarar inte av den.. allt med den gör mig bara sur. Inget är så perfekt som mac är. Ush.. detta är jobbigt.

25 December, 2010

21 December, 2010

Happy 26th birthday Jackson Rathbone! Världens bästa Jackson.

När jag satt igår på jobbet och läste expressen så såg jag några one happy mini laptops och blev direkt kär i den turkosa. Så nu är en sådan på väg hem till mig, hoppas den kommer innan jul bara. Såå söt. Perfekt när man ska ut och resa.



19 December, 2010

Uttråkad på mammas dator, och ja.. jag borde sova för länge sen, men jag ska nu snart.


18 December, 2010

The Pretty Reckless

Mina öron njuter av The Pretty Peckless och min mun av en kall öl. Man måste ju faktiskt få känna att det är lördag, hehe.

Imorgon blir det 10h också, super duper kul. Så de som är i stan kan ju komma förbi och göra mig glad.

17 December, 2010

Gick just precis igenom alla gamla inlägg som jag skrivit, så man hittar ju lätt saker som man saknar, som tex:

Mitt korta hår, som jag älskade så mycket. Tack Antonio (på bilden) som övertalade mig att spara ut håret.. ser förjävligt ut nu.
Och min pojkiga klädstil, so perfect. liksom, vad ska jag göra med alla mina skjortor som inte passar in med stilen längre? Suuuck.


Och jag älskar vinten, det står jag helt fast vid. Men alla sommar outfits.. gaaah.. mina vita converse.. vill ha på mig nu. Plus frysa ihjäl.



16 December, 2010

hejsan allihopa,ja jag vet, det blir allt för sällan nu... men jag överlever och mår prima.

sitter för tillfället hemma hos mamma, ska sova här i natt. Så jag passar på att skriva. Har även snott min syrras ring, är helt galen i den. Hoppas hon inte märker det. Visst är jag elak, haha.

& så lyssnar jag på ted gärdestad och myser i ensamheten.

06 December, 2010

Sitter hemma vid mammas dator, kom hit för ett par minuter sedan. Har shoppat och vart & sett Cornelis. Och så var jag duktig och lagade mat till hela familjen innan, det händer inte ofta.

Om en stund ska jag promenera hem och sova. Somnar nästan här i soffan.

I morgon blir en slapp-dag och kanske att rummet städas om jag orkar höhö.

03 December, 2010

Sitter här med M's dator, tog den från bitchen som sa att inte ens skulle få ha radion tyst på i natt. Eller knappt andas. Rätt åt henne att hon ska upp imorgon medan jag kan ligga kvar och sova.. muhaha!

I morgon då, ska jag tvätta.. har världens hög med kläder på golvet. Vid fem tiden ska jag möta J i stan för shopping. På kvällen vill A komma och mysa. Älskar stunderna med honom. Fast nu blir det ju ingen vampire diaries.. damn it..


02 December, 2010

Bye dearest MacBook. Ja, jag kanske klarar mig i någon vecka, eller månader. Spännande att se. Fast jag finns ändå på facebook & de mesta i Iphone:n.



01 December, 2010

Skön morgon när man kan gå runt i mjukis kläder in i det sista och bara lyssna på 100 monkeys.

& idag är sista dagen på ett bra tag som jag kommer att skriva här. Ska se hur länge jag kan vara utan min dator.. hade tänkt börja läsa mer böcker och göra lite musik.

I morgon kommer M hit and sleep over. Massa mys.