30 September, 2011

Jag älskar dig!!
.. Och skriva normalt kunde jag visst inte göra i förra inlägget.. "det som bröts", ska va "det som var brutet". Så, då fick jag det sagt. Godnatt.
Jag har så fucking jävla kuk ut i mitt vänstra ben, det som bröts. Kan bara inte slappna av och somna.. Klockan är efter ett och vi ska upp sju, fan vad olyckat.. Fucking bajs också... Ååh smärta!!!!.!.!.!.!.€€:€&,&2(1-).&&:)/€/@
.. Usch, där blev jag för våldsam haha.. ?! Våldsam.. ? Fel ord också tror ja. Blä

29 September, 2011

Den här hade kommit på posten idag till Alex... Jag undrar när min pojkvän ska börja växa upp?!

28 September, 2011

Cuz there’ll be no sunlight, if I lose you baby.
There’ll be no clear skies, if I lose you baby.
Just like the clouds pass, I would do the same,
If you walk away, everything will rain, rain, rain.


27 September, 2011

Lucky me som har Ben med mig hos Alex. Min älskade och bästa bästa vän. Glad chey!
Morgon!
Jag kunde absolut inte sova igår. Stängde av datorn vid tolv, somnade efter tre... helt jävla mongo är jag. Jag som annars somnar fort?! Strunt samma. Alex ringde mig vid åtta?!, liksom.. han ringer aldrig mig förrens vid tolv mitt på dagen..?!?! Han sa att han hade tråkigt och saknade mig. Somnade om efter det. Och vaknade precis nyss.

Har även laddat med frukost och det senaste avsnittet av "vampire diaries" & "two and a half men". Awesome start på dagen!

26 September, 2011

Ny duschad och klar. Käkar morötter i väntan på att hollywoodfruar ska börja.
Natt-mys i ensamheten. Fem dagar, fyra nätter - utan Alex. It sucks.

25 September, 2011

Min pojkvän är gött nörd! Star Wars i hela vardagsrummet.
Kollar runt lite på nätet efter någon hyfsad enkal tårta som man kan baka utan att vara proffs på det. Vill överraska bebis på fredag, så det måste ju även vara något som han kan äta och tycker om. Här nedan ser man några roliga och coola tårtor. Vilket min absolut inte kommer att likna någonsin.

















24 September, 2011

Sitter hemma hos Jens & Katja och ser på hockey. Frölunda mot AIK. Plus lite champagne på det. Yum!
Efter god mat & rött vin blev det lite tv spel i väntan på tårtan. Mihi
Nu är Alex & jag påväg till hans brorsdotters kalas för hon fyller 15 år. Sena är vi också. Men vafan, fint folk kommer alltid sist eller hur är det man brukar säga, höhö.

23 September, 2011

Så fint Alex har gjort det i sovrummet, hehe. Vi köpte även blommor på torget innan så nu är det massa färger lite över allt :-D bebis sista födelsedags present är också inskaffad och klar. Faktiskt rätt nice att ens pojkväns pappa äger en leksaksaffär!

22 September, 2011

Maaaaat!
Har städat, diskat & duschat hela förmiddagen. Ser just nu på two and a half men medan jag väntar på att Alex ska komma hem. Vilket han gör om ca en halv timma, med räksallad som han köper på vägen. Bara tanken gör mig mega hungrig.

21 September, 2011

Känner mig väldigt hänging & har huvudvärk. Så blir inget långt inlägg denna gång.
Ska mysa nser mig i sängen med frukost och se på det nya avsnittet av Two and a half men då Ashton Kutcher börjar i serien. Hej svejs.



19 September, 2011

Har bara myst framför tv. Det har regnat verkligen hela dagen. Ligger just nu i sängen och ser på fångarna på fortet via datorn. Snart blir det att dejta kudden. Saknar alex..

18 September, 2011



Har varit ensam i fyra timmar nu. Låg och slöade i soffan fram tills nu då jag bestämde mig för att krypa ner i vår ren-bäddade säng och titta på första avsnittet av vampire diaries säsong 3 som släpptes denna veckan.


Förövrigt har jag en stark känsla av att det spökar i alex lägenhet. Det händer alltid en massa underliga och skumma saker varje gång jag sover här själv. Lite lätt scary kan jag påstå!.


Well, godnatt då.






Har varit en duktig flickvän och lagat sex matlådor åt min pojkvän som har legat och tagit en powernap innan norge. Snart blir jag ensam. Då blir det Sims 3, film, böcker, städning, tvättning, och promenader. Mums. Nästan som semester :-D
M&ms och online spel är min morgon. Alex skulle spela hans nya ps3 spel dead island fram till tolv. Så jag får väl gå med på det.
När han är klar sen ska vi åka och stor handla, sedan börja med maten.

Längtar inte efter att han ska åka, vill inte vara utom honom i fem dagar... bajs också.

17 September, 2011

Står och lagar lite middag till mig och Alex. Efter vi ätit ska vi tvätta (great), hälsa på hans föräldrar och sedan hans broder. Det blir nog en bra lördag.

16 September, 2011

Nu har vi varit på frysen. Innan det var vi hos Alex polare "jw" och snackade. Sitter nu i bilen på väg till Mellerud. Skönt att komma bort lite igen.

På bilden ser man mina nya favorit byxor som köptes idag och en ny matchande tröja. Fiiiint!
God morgon! Uppe med tuppen eller nått. Frukost, check. Snygg, check. Jag må säga att jag är rätt lycklig på riktigt nu utan gips. Igår tog jag och Alex min första riktiga kvälls promenad för första gången på snart 7 veckor. Det var fint.

Idag ska vi fira att vi varit ett par i ett halv år. Hur vet jag inte än. Kaffe hos mamma, shopping på A6, ett besök på frysen och sedan mot Mellerud.

Slänger med en bild på dagens outfit.

15 September, 2011

En massa spya och imse vimse spindel. Ja, så ser min dag ut än så länge. Klockan sju kom Elias eftersom dagmamma hade ledigt.
Tycker det är så sött att han äntligen har börjat kalla mig för "phävvä".

Om ett par timmar är alex här. Det gör mig gladare. En dusch innan det så jag inte luktar Elias spya.

14 September, 2011

Mys prat med Antonio. Har inte träffat han på 8 veckor ca.
På bilden tror mamma att Antonio är hennes BBF..


Nu är nya trailer ute. Man tappar nästan andan av att se på den. Nu känner man verkligen att det är nära premiären. Två månader och fyra dagar. Ofattbart.

Har nog glömt att tillägga här i bloggen att jag blev faster förra veckan. Min bror fick en dotter som ska heta Saga. Här är den första och ända bilden jag sett på henne just nu.
Och för de som undrar så är det inte någon av mina helt biologiska bröder som fått barn utan min halv bror som vi har gemensam pappa med som fått henne. Han bor inte ens här i stan så vi får väl se när man kan träffa Saga för första gången.

13 September, 2011

Sitter och tittar på film med mamma. Snart dags att sova om man ska orka gå upp tidigt imorgon.

Så fint - jag går runt i huset utan hjälp-skon. Mamma blir snart crazy på mig. Men vadå, jag tränar ju i förtid. Att inte ha kunnat gå på foten i sex veckor är ju pain in the ass. Det förstår ni säkert själva. Till och med en tur ut i trädgården för att plocka ett äpple klarade jag av. Stolt chey, SÅKLART.


ÅÅÅH. Jag blir helt galen..

12 September, 2011

No more gips. Yes, ni hörde rätt! Har typ som en plast sko som man kan ta av och på. Hur skönt som helst. Fast jag är fortfarande sjukskriven i fyra veckor till. Så Mellerud here we come!

Just nu sitter jag på tåget och ska hem till mamma. Har varit med Mikkan ett par timmar.

Längtar tills på torsdag då Alex kommer hit :-D

11 September, 2011

Sitter i Falköping och har sjukt ont i axlarna. Tycker synd om mig själv som släpar på tunga väskor och kryckor..
Är snart hemma, som tur är. Då väntar ett varmt bad, hårinpackning och true blood! Yey!!
Jag och Alex lagar tacogratäng, mums! Om två timmar åker jag hem :-( blä för det.

10 September, 2011

Haha, ligger i sängen och testar denna nya app så man kan blogga via telefonen. Kanske är rätt nice ändå?! Säkerligen.

Joan Jett is my queen.

Lagar mat till mig och alex innan han ska ut och spela airsoft med några kompisar. Blev inget hos hans bor igår, så vi kanske åker dit ikväll ist.

Håller även på att flytta över bilder från min gamla iphone till den nya, jobbigare än vad man tror.

Ha en toppen dag ni andra!

09 September, 2011

Igår kom sötaste hem. Vi drog till Nordby direkt och handlade lite grejer. Vi köpte bla Water for elephants, för jag ville att han absolut skulle se den. Han hade inga höga förhoppningar kan jag säga, fast efteråt sa han faktiskt att han gillade den. Och att den var väl filmad och fint gjort. Woho, jag blev glad.

Nu lagar jag mat, medan han är iväg och köper arbetskläder inför vintern. Fick tvinga iväg honom från sitt ps3.

Ikväll ska vi kanske åka hem till hans bor och familj och umgås. Eller så träffar vi Jens & Katja och hittar på nått kul. Eller så gör vi både och. Don't know..


07 September, 2011

Efter att må lika dåligt som igår, så spänderar jag hela dagen i sängen. Inga plus poäng för denna dag.

06 September, 2011



Mörker & ensamhet. Plus att jag har världens huvudvärk och ont i magen. Ett glas vin & en film kanske gör det hela lite bättre.

04 September, 2011

toast, juice & kaffe i solen. mums. går källen var hur bra som helst igår. Kanske lite för mycket alkohol..

Om en stund ska vi åka och handla mat och börja laga massor. Vi ska även fortsätta städa klart det sista i hans lägenhet.


02 September, 2011

Hey&hå.

Underbar dag må jag säga. Det var så skönt att få träffa alex, och så mysig morgon. Har varit glad hela dagen och speciellt nu när jag precis fick sms om att jag hade fått min nya iphone. Ska betala alex bensin så kör vi ner till jönköping och hämtar den. Yey, glaaaaaaada jag.

Tidigare idag var vi iväg till Sunnanå och fikade vid Vänern. Efter det handlade vi böcker i bokhandeln. Så nu har jag lite och läsa. Gött

01 September, 2011

taggad.



Ny duschad och fräsch, väskorna packade & allt är så gott som klart. Känns bra just nu. Om lite mindre än två timmar går tåget. Tills dess ska jag nog sätta på en film och slappa.

Var med Jossan tidigare idag. Åkte ner till Huskvarna för att se hur de bor i sitt nya hem & hälsa på kisse missarna. Det var gosigt. Efter det åkte vi hem till mig och lagade middag. Super kockar är vi minsann!