31 January, 2012

Gott folk, jag har gått över till wordpress för att blogga. Like it or not. Men där finns jag nu.

http://evelinebgh.wordpress.com/

Spara länken gärna i favoriter eller kanske som start-sida, haha.

27 January, 2012

Gillar att jag köpt rosa tandtråd. OCH att tandläkaren sa att jag hade fina tänder och fick en ny tid om ett och ett halvt år, gott.
Igår var Alex verkligen världens bästa pojkvän. Efter vi ätit middag tog jag en dusch. När jag var klar och påklädd, gick jag ut i vardagsrummet och såg Breaking dawn's logga på tv rutan. Då hade sötnosen tankat hem den i bra kvalitet, fast han egentligen inte ville se den filmen. Det gjorde min kväll så lyckad!!! Fast jag förstod inte varför han inte väntade tills den 11e feb då filmen kommer i butik?! Haha

Just nu sitter jag på tåget hem. Har ett byte i herrljunga bara. Rätt så nice.

Vid halv tolv har jag tandläkare. Woho, billigt och kul..

26 January, 2012

Alex lagar maten och jag står för salladen!
Perfekt film att ligga i soffan att slöa till.
Försöker även övertala Alex att köra mig till Vänersborg imorgon klockan 6 så har vi en sista kväll ihop, så slipper jag åka hem ikväll vid tio.

Senare idag ska vi iväg till NK då jag har bestämt att bjuda honom på lunch!

Frukost mys med alex efter en seg sovmorgon!

25 January, 2012

Myser & ser på Sin City med Alex.
Jag känner mig inte redo för att åka hem imorgon..
Movie time!
Har försökt laga pizza bullar till middag. Jag som aldrig brukar laga mat. De blev rätt fula, men dom kanske smakar gott..

24 January, 2012

Min finaste har varit sjuk i en vecka, och han är inte ett dugg bättre. Jag vill defenetivt inte lämna honom på torsdag..

Just nu ligger Han och sover. Jag sitter i tv rummet och ser på American pie beta house. Myser själv, är inte ett dugg trött.

22 January, 2012

Alex star wars projekt :-)
Har legat i soffan och tittat på winters bone och druckit blåbärs soppa. Sjuka Alex sover och har gjort i ett par timmar.
Lik så Bella Swan har en Jacob Black som värmer henne, så har jag mega feber Alexander som värmer mig. Tro mig när jag nästan säger att man bränner sig på honom. He's really HOT!

21 January, 2012

Det är "typ" snöstorm här i Mellerud. Vi är bjudna på Alex brors frus födelsedags firande. Nu innan maten ligger vi i soffan framför tända brasan och njuter.
Och Alex feber bara fortsätter.. Blä

20 January, 2012

19 January, 2012

Nu nu nu, ska jag sova. Fina fina fina pojkvännen gick och la sig redan vid nio. Han har feber och är lika varm som en nybakad bulle. Jag lär ju inte frysa inatt kan jag säga.

Nä, jag ska spela lite på mobilen innan jag somnar, natti natti
Stackars Alex haha

18 January, 2012

Snow White and the Huntsman, är en av de få filmerna jag längtar efter att se på bio.
Dock har den inte premiär förrens i sommar.. vilket är rätt segt tycker jag. Kolla iallafall in trailer, helt awesome!

Var uppe vid 8 och duschade. Nu är jag på väg hem till Josefine, för att ha lite sims 3 lan, dela med oss av våra talanger haha.
Ikväll blir det jobb igen.
Imorgon åker jag "hem" till Mellerud. Det börjar kännas mitt hem faktiskt. Hade Alex sett att jag skrivit detta hade han varit överlycklig!

15 January, 2012

Sitter på tåg 1 av 3 som tar mig hem till jävla skit Jönköping. Ville absolut inte hem. Fan.. Jag ska nog flytta ihop med Alex på riktigt. Är trött på allt detta..

Helgen har iallafall varit perfekt. Jätte trevligt och Roligt igår på Martins 40 års fest. Så lyckad!

14 January, 2012

Lite förfest medan man gör sig i ordning! Alex bror har 40 års kalas/fest. Fint!

13 January, 2012

5.45 frukost. Usch, jag är inte van vid dessa tider på morgonen. Om en halv timma går tåget, så snart får jag äntligen träffa min älskling.

11 January, 2012

Varma mackor och en film, efter en werid arbetsdag. Säger bara, kunder.. vissa förstår man sig inte på alltså..

10 January, 2012

Segaste dagen någonsin. Har bara sovit, promenerat & sett på massa film. Sandra har varit här ett par timmar idag. Men nu ligger jag bara i sängen igen och väntar på att min fina Alex ska ringa från Oslo.

Usch för att dagarna går så långsamt.

09 January, 2012

Idag blir det att leka med Elias, och sedan se the girl with the dragon tattoo på jobbet. Vill att dagarna fram till fredag ska gå fort!

08 January, 2012

Helgen har gått så fruktansvärt fort. Härlig fest, umgåtts med Mikkan, haft jävligt mysigt med Alex. Shoppat på A6 & jobbat hela söndagen.

Här är lite bilder från helgen.

06 January, 2012

På väg in till stan med Mikkan & Alex!
Mysigt väder idag! Sol och lite snö.

Om 5 timmar kommer Alex hit. Mikkan kommer någon gång under dagen också. Ikväll har vi planer på att gå ut & ha roligt!
Yey!

04 January, 2012

Bjuder på en mysig jul bild på Alex när han fixar hans förändras nya tv, medan jag låg i soffan och njöt av slappheten. Saknar den julveckan. Fan att tiden ska gå så jäkla fort.

Imorgon väntar jobb, ganska lång dag. Fast det går nog fort, för på fredag kommer Alex! Då ska vi festa med hans polare.

02 January, 2012

Har gjort 11h på jobbet, varit och sett på new years eve med Filip. Nu är jag äntligen på väg hem, bussen var mitt ända alternativ för att kunna komma hem. Lurade buss chaffisen precis. Eftersom jag räknas nu som vuxen, plus att det är natttaxa, så skulle det kosta 52kr att åka hem, och ariva bussbolag i Jönköping är rätt så efter, så de tar inte konto kort än. Jag hade bara 46 kr i kontanter, så helt plötsligt var jag 18 år & betalade 33kr, och idioten gick på det. Annars hade det varit rätt surt att få hå ca 2 mil hem..

Imorgon ska jag fan i mig ta sov morgon! Så jag längtar!

01 January, 2012

Jag är rätt seg just nu förtillfället. Full ös på nyår. Jobbade dock några timmar innan samma dag. Har nu jobbat 11h idag, lite bakis och väldigt trött och oglad. Alex åkte hem idag, hann knappt se honom. Åt andra sidan så kommer han ner hit nästa helg igen. Fint äre!

Lägger upp på videos från tolvslaget. Orkar inte skriva mer eftersom jag måste ladda mina batteri nu för imorgon väntars 11h jobb igen. Lucky me.... ?

godnatt!