31 December, 2011

Lite champagne hemma i soffan innan vi drar in till Erics fest inne i stan. Woho. Let's party like a rockstar!

26 December, 2011

Middagen var jätte trevlig och jätte god! I nästan två timmar innan vi åkte hem satt jag, Alex, Martin & Aja (Alex bror och hans fru) & spelade wordfeud som fyra nötter. Alex första gång också för den delen, haha. Det gick sådär för honom.

Alex har gått och sagt hela tiden att jag är så varm & blek. I och för sig har jag sån jävla huvudvärk, så jag hoppas inte att jag håller på att bli sjuk.. Vore illa.
Efter the stig Helmer story igår så såg vi på film & drack vin. Vi tog sovmorgon & åt en låång frukost. För en stund sedan var vi uppe i "modehuset", som är deras ända klädbutik för unga vuxna. Fick ett presentkort av hans mamma där, hittade inte så mycket men en tröja, underkläder & söta strumpor blev det iallafall, haha.

Vid halv fyra är vi bjudna på middag hos hans föräldrar. Så det blir en dusch & lite Sims 3 innan det!

25 December, 2011

Ikväll ska jag bära klänning, my first time ever, nästan, förutom när jag var 7 år.
Haft en jätte fin & mysig julafton med Alex familj & släkt. Hur bra som helst! Är jätte nöjd med gårdagen & alla julklappar.

Ikväll hade vi tänkt gå ut och festa. Men blir nog kanske inte så. Vi ska iallafall gå och se The stig-helmer story med hans familj vid 7 tiden. Sött haha!

23 December, 2011

Tänkte även låta min mobil få vara lite fin till jul!

Nu ikväll ska jag och Alex spela bingo lotto, äta grillad kyckling & dricka vin. Bara myyysa!
Jävla härlig vinter det är här i Mellerud. Not..
Vaknade vid 7 helt pigg. Såg i mobilen att Ellen DeGeneres show gick på Tvn. Bra kändisar där idag. & Snart är programmet slut, då ska jag in och väcka min fina förkylda pojkvän. Vid nio ska vi ta en sväng till Trollhättan för att inhandla de sista julklapparna.

22 December, 2011

Alex sa att jag hade varit duktig idag, så jag fick en liten present. Haha. Han är för bra!
Woho, så jävla skönt att bara framme! Så jävla gött att se Alex nya 3D tv förre han själv har sett den! Nicccee!!
Redoo!! Och trött..

21 December, 2011

Min mysiga bakgrunds bild så här vid juletid!

Och även måste jag försöka sova nu, om man ska orka gå upp vid fyra. Hörs mer då!
Denna tisdag har varit heeelt okey. Sov hos mamma, åkte in till stan med Sandra för att luncha med jojjo. Ibland är det rätt så mysigt när bara vi tre gör det. Även om det händer allt för sällan.
Jag köpte även julklappar till Katja. Sedan åkte vi och hämtade bebis. Vi köpte med fika och åkte hem till mamma för att fira lite jul smått i förväg eftersom jag inte är med i år. Mamma & Elias fick sina julklappar av mig. Jag fick julklappar av mamma. Det var nice.

Tråkigt nog insåg jag när jag var hemma hos mig, att jag hade glömt en julklapp till Alex kvar hos mamma. Så det blir att gå upp tidigt imorgon och ta tåget och hämta den, innan jobbet. På torsdag morgon åker jag till Mellerud. Woho. Det ser jag fram emot!

19 December, 2011

Klev precis på tåget i Vänersborg. Det är här jag alltid är van vid hejdå pussar från Alex, men inga sådana idag.
Jag vill ha torsdag nu nu nu nu!

18 December, 2011

Fick en liten julklapp av Katja idag, så snällt & gulligt av henne. Måste defenitivt överraska henne nästa vecka!

Nu har Alex även åkt. Och jag hatar att vara ensam i hans lägenhet utom honom. Imorgon vid elva åker jag hem, jobbar från fem till midnatt. Så det blir en lååång dag & jag hoppas att sj sköter sina tider.
Wow, det är snö i mellerud också!
Igår var jag i chock eller shock ?1! hhaha. Iallafall, innan vi skulle åka till vänersborg hade alex klätt upp sig jätte stiligt, har aldrig sett honom så fin förut. Han sa att vi skulle gå på fin restaurang innan sherlock holmes. Det var såå mysigt & romansiskt. Och filmen var såå bra, fast en aning lång.. trodde att den aldrig skulle sluta.
Idag ska vi städa lite. För att slippa göra allt innan julafton. Senare dricka glögg med Jens & Katja. Vill absolut inte åka hem ikväll.. jag kom ju förfan igår... blä för mitt liv..


17 December, 2011

15 December, 2011

På lördag ska jag, babe, Jens & Katja gå och se Sherlock Holmes, a game of shadows. Jag ser verkligen fram emot en andra film! Charmiga Mr holmes & Dr watson.



14 December, 2011

13 December, 2011

Det var varit en helt okey dag.. Eller ja, den har varit bra. Sov ganska länge, gick en lång promenad i skitvädret, handlade lite julklappar på stan med jazza. Skrapade en massa trisslotter i hopp om att vi skulle vinna 1 miljon, vilket bara blev 75kr. Drack chili/choklad glögg och slog in lite julklappar. Eller hon gjorde åt mig rättare sagt eftersom jag suger. Var sedan vid halv tio tiden och såg in time på jobbet. Bra film måste jag säga!
Lite fjant prat med Filip innan jag åkte hem.
Idag har även jag och baby varit ett par i 9 månader, rekord för min del. Saknar honom så oroligt mycket.. Fy för distans förhållanden.
Godnatt
Fööör många "E"? Hm...
Skönt att vara hemma från jobbet iallafall.
Imorgon kommer Jazza hit!

12 December, 2011

Det blir en rätt så weird dag. Jobbar lite ovanliga tider, börjar kvart i fyra till ca klockan ett inatt.
Tog mig en promenad ute innan, ska nu börja packa väskan och sedan laga till något att äta. Längtar tills på lördag då jag åker till alex.

Hejsvejs.
Phävva is awake!!

11 December, 2011

Ligger & skypar med babe. Han ser ut att ha jätte buskar till ögonbryn.
Godnatt, efter en låång & mycket konstig dag..

09 December, 2011

Ligger & kollar runt på nätet efter 3D filmer i blu-ray som Alex önskar sig i julklapp. Hur svårt som helst.. liksom, kan han inte önska sig något lättare att hitta. Och hur vet jag vad han vill ha för filmer?!.. Orka att det måste va 3d också.. dyra jävla filmer. Tacka gudarna att jag själv nöjer mig jätte bra med vanlig dvd, haha.

Some help, please?
Mikkan, Elin & jag lagar tacos!
Tar mig ett varmt bad efter att ha varit ute i detta skit väder. Imorgon om en vecka åker jag till Alex! *glaad*
Mindre glad över 12h jobb imorgon. Men är ledig på söndag då pappas släktingar kommer hit för att farmor fyller 90år!

08 December, 2011

Så mysigt väder ute!!!
Fick jobba till midnatt igår, så är ganska seg idag. Men det ska inte hindra mig att gå ut i skogen! Nej, absolut inte.
Måste tvätta och städa lite innan man gör det, bara. Hoppas inte solen har hunnit gå ner tills dess.

07 December, 2011

Pizza & 16 and pregnant, innan jobbet. Känner mig fortfarande inte speciellt frisk.. Blää

05 December, 2011

Har tittat på Musse pigg med gullet.
Ligger i soffan, rätt så död. Mamma sitter och sjunger vid datorn & Sandra målar sitt rum.
Ute är det snö!! En bra sak idag.

04 December, 2011

Sitter och myser på jobbet & lyssnar på allt glatt folk på krogen bredvid. Mys! Om lite mindre än två timmar är jag på väg hem. Känner mig inte riktigt pigg.. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk.
At work. Lååång dag!

03 December, 2011

Jobb & julfest står på schemat. Är lite ledsen över att min finaste har åkt hem. 3 veckor tills vi ses igen.. Snyft

01 December, 2011

Vart & shoppat julklappar, lunchat tillsammans med både johanna & Sandra. Händer sällan att vi gör det alla tre systrarna, och varit på personal möte på jobbet. Om en timma ca är älsklingen här, det gör mig gladare än någonsin. Får se när jag skriver nästa gång :-)

30 November, 2011

Jag är SÅÅÅ glad över att min fina pojkvän kommer hit i morgon kväll ( förhoppningsvis). Var han tvungen att ta blodprov på fredag kommer han då. Vilket jag absolut inte hoppas på. Då hinner vi knappt se på varandra, vilket vore synd.

Idag har jag jobbat, och dagen har förövrigt känts förbannad lång och jobbig. Usch och blä.

Jag måste sova nu, om jag ska orka gå upp klockan åtta och städa.. måste även hinna med en liten shopping runda på stan med Sandra som jag lovat!

29 November, 2011

Tintin med Sandra bara för att slippa åka hem haha, fail!
Min dag blev inte riktigt som planerat. Skulle ut och prov springa i skogen. Men vädret var kallt & blött och mamma ville att jag skulle med henne och Elias till stan. Vilket jag gjorde. Köpte en tröja till bebis och bjöd de på lunch. Köpte två böcker till mig själv, och några julklappar. Måste hitta julklappar till Alex familj också, det blir nog det svåraste. Vet ju inte vad de önskar sig.
sing for the lion and lamb
their hearts are hunting
still hunts hope
ever and ever
ever

28 November, 2011

Nu blir det soffmys, nötter & det okända!
Jag borde börja städa mitt rum, som alltid är stökigt. Okey om jag hade varit 14år och haft så stökigt. Men 20 år, då borde man ha lite bättre koll på de hela, eller?

På torsdag hoppas jag att Alex vill komma ner hit och sova över i två nätter. Efter som jag jobbar helgen. Han är tveksam men jag ger mig inte..


Bjuder på en bild från igår, då min brors dotter Zaga döptes.

27 November, 2011

Bakat lussebullar/lussekatter med Elias! Mys!
Ikväll ska jag träffa Jasmine! Trevligt. Det är även julskyltning i Jönköping & smedbyn.

25 November, 2011

Btw, jag gillar starkt hur mitt hår har växt fort!

24 November, 2011

Sover över hos mamma, saknar min alex :-(
Lite mys innan jobbet. Blev inte ledig idag, tråkigt värre.
Nu är det rätt så bestämt att jag ska fira julen med alex & hans familj i Mellerud. Det gör mig glad!

23 November, 2011

Blod över allt i badrummet. För andra gången på en vecka? Jag förstår inte, hur mycket blod kan det komma ifrån näsan egentligen? Och det tar aldrig slut. Jag stod över handfatet i säkert 5 minuter, och det slutar inte rinna? Jag får ju förfan aldrig näsblod annars? Och just i samma "näsborre" båda gångerna.. pappa må tro att jag har haft ihjäl någon i badrummet.

Så nu sitter jag i sängen, med blodiga kläder & papper i näsan. I hopp om att det snart ska sluta så jag kan få somna. Om 5 timmar ska jag upp och tvätta, inte alls så roligt. Och det kommer bli en lång dag. Vid 11 ska jag & jojjo se Breaking dawn, eftersom hon inte redan har gjort det. Efter filmen ska jag bjuda henne på restaurang för hon snart fyller år. Vid halv 5 blir det jobb. Jag kommer att vara helt jävla slut imorgon. Tacka gudarna för att jag sedan är ledig på torsdag.

Godnatt.

21 November, 2011

Morgon promenad för att inviga mina nya träningsskor. Fick dock uppleva en jävla smärta i min vänstra fot. Inte okey!

Nu sitter jag djupt nere bland alla kuddar i soffan med en kopp kaffe & ser på teen mom 2 på MTV.

Ikväll blir det jobb!

20 November, 2011

Världens bästa och mysigaste två dagar har jag haft tillsammans med alex. Ville absolut inte åka ifrån honom. Hade stor lust att åka med till Oslo.
Så, nu sitter jag åter igen på tåget hem. Två jävla skit byten. Min magkänsla säger att nått av tåget kommer att vara försenade.. Det gör mig orolig.
Slänger med ett par bilden från gårdagens & dagens shopping. Alex & jag har fått jul pynta hans lägenhet i förtid för nästa gång vi ses är vid jul. Jätte mysigt blev det!
(några bilder är fel vända)