31 January, 2011

30 January, 2011

29 January, 2011

Jobb igår, idag och i morgon. Idag gick 10 timmar hyfsat fort. Och allt har varit så roligt. Alla har varit på humör, skämtat med varandra. Sen har vi haft en del jobbiga kunder också, visa nästan lite läskiga.

Igår innan jobbet blev det en del onödiga köp på stan, men vafan.. ibland måste man. Myste också med M på Wayne's coffee. Fint fint!

Men nu, innan jag går och lägger mig ska jag ut en sväng. Njuta av lite frisk luft, för det behövs verkligen efter att ha stått i ett popcorns rum hela dagen.

27 January, 2011

När Mikaela har sin praktik på sf så blir dagarna så mycket roligare. Också några "jag ska bara ta luft" tillfällen, vilket är minde bra, höhö. Så idag dog vi nästan av skratt, as always. I morgon blir nog dagen lika rolig gissar jag på. Men då ska hon också få slava. För jag är "the boss" över jobbet.

I morgon som sagt, ska jag tvätta hela förmiddagen. Och innan jobbet ska lillsyrran och jag shoppa på stan. Oh, suget efter det är stort.

Resten av helgen består av jobb. Awesome - långa pass ><


btw, jag ska presentera för första gången i morgon för mamma, som ska se änglagård med en kompis. Det ser jag verkligen i framemot.

25 January, 2011

Här dricker vi öl på arbetstid förstår ni ;')


Ja, eller inte. Men monster är också gott.


24 January, 2011

Under tiden jag väntade på att få tvätta bort ansiktsmasken så hittade jag dessa underbara bilder. Jag börjar dregla så fort jag tänker på't.



Vaknade med värsta träning suget, så det var bara att sätta igång. Hade ju hellre tagit en tur uppe på berget, men det blev en runda i området. Vädret är ju för bra idag.

Och om 40 minuter ska jag gå upp till Elias dagmamma för att hämta honom. Bara uppförsbacke i ca en halvtimma. Awesome.

Senare i kväll hade jag tänk åka in till jobbet och se Love and other drugs. Bra dag!

23 January, 2011

Var ute och lekte med min lilla snögubbe. Han håller på att lära sig springa, så sött. Och dopet var jätte fint, Liam, Matilda & Alex. Mysigt!



så snygga att jag och Antonio dör.

/
godnatt!

22 January, 2011

21 January, 2011











Några bilder som jag hittade på syrrans dator som jag bara var tvungen att ha själv.








Lite växer mitt hår iallafall, vilket är bra. Sakta men va fan, till nästa sommar är allt perfekt.

Och om en stund ska jag ner och träffa syrran och Elias. Ska försöka fota sötnosen lite.

20 January, 2011

Mys med Mamma, Sandra & Alexandra. Det är skönt att vara ledig.

Okey, nu är jag trött på riktigt, efter att ha haft ett mysigt samtal med Mr. Kling.

Förutom att jag jobbade "igår" och efter åt såg the tourist. I morgon (idag) är jag ledig. Ska bort och se Dear John med Mamma, hon ville se den - så självklart ställer jag upp, världens bästa dotter javisst!

19 January, 2011


Oh my gosh, snyggare jackson får man fan leta efter!
Movie night med mamma. Under 24 timmar har hon nu sett alla tre. Imponerande ju!

17 January, 2011

Skön film, och väldigt typisk amerikansk överdriven humor.

Tycker jag är sämst på att skriva sms klockan halv åtta på morgonen. Och sen bara somnar mitt i allt liksom, hur oschysst är inte det, haha.

Han växer så otroligt fort. På första bilden var han bara några månader, knappt något hår. Nu snart 18månader och en massa lockar. Vilket är sjukt sött på en pojke.

Saknar "sommar popcorn" & min mac :(

och vill bara skriva puss - till Johan.

Alltså jag dog nästan lite när jag såg denna bild. Ett smakprov från Breaking Dawn. Bara 305 dagar kvar.. lång väntan.

15 January, 2011

Vill ha dessa såå mycket, helt in love.

Åh, bebis har fått lockar. För söt ju.


Och en bild på mig, i väntan på M som testade kläder på carlings.


14 January, 2011

Cha Cha Bloggen!

Så inte stil av Evve att skriva så. Kanske kan bero på att det inte hon som skriver heller? Finns ju en poäng i det hela ;) . Alla fall, så heter Jag, Josefine, kallas Jossan & Josse. Man får välja själv lyssnar på båda. HELT ointressant fakta. Tänkte sprida lite kvälls glädje i denna blogg denna härliga, ljuvliga fredag kväll. Haha.

Ewe och jag haft våran efter längtade dejt, som än så lägga har innehållt pizza käk, ett försök att se på en skräck, ingen inte så lyckat. Men en vacker dag ska jag lyckas om jag så ska binda fast henne spänna upp ögonen på henne :P . x) . Vi bytte snabbt film alla fall efter lite tjafs. Kärlek börjar alltid med bråk :O . Skämt & sidor. Vi såg alla fall en film som hette The love guru, sjukt rolig och absolut värd att se! Så do it!

Just nu sitter dock ewe jävligt uttråkad jämte henne, så i guess jag ska lägga ner mitt ointressanta babbel på hennes blogg & gå över till min egen. Riktigt kul att gästblogga och hoppas att jag ej skrämde bort allt för många läsare.

Bye suckers ;)

13 January, 2011

Hogwarts

Hogwarts - Min syster?! ( garvar). Alltså ja, det kanske märks att vi är systrar, samma dumma humor. Det skulle lika väl kunnat vart jag som har så där på min facebook sida!

12 January, 2011

So now I'm dreaming of Los Angeles as the winter closes in.

Ron Pope - jag älskar den mannen. Önskar det var jag som hade hans röst.

Och just nu ligger jag i sängen, pratade precis med N som ville ha med mig ut till Bongo i kväll. Men tyvärr så jobbar jag ju. Tråkigt att man jobbar alla party dagar. Fast det är bara att gilla läget.

Minde gilla är väl kanske att min far ligger i magsjuka nu efter mig. Så jag har stor lust att packa mina väskor och dra, hehehe.


11 January, 2011


En film jag längtar till, så jag vill ha den 28 januari nu!

10 January, 2011

För att piggna till ska jag krypa ner under mitt täcke i soffan och kolla på "how to be" & äta ben & jerry glass. fett nice.


Yay, vädret är lite mer okey idag. Och jag har inget mer att skriva..

09 January, 2011

fuck magsjuka och allt annat! har ont överallt, och vill bara dö.

Ron popes musik gör lite av det hela bättre. Håller också på att tanka hem People's choice awards som jag ska piggna till med.

får se hur mycket bättre jag är imorgon, och hur mycket sömn jag får inatt.. illa detta är..

08 January, 2011


Gillar denna ring fett mycket. Funderar på att köpa den, skulle passa så bra.


07 January, 2011

OH, det var såå great väder på morgonen idag. Blev helt lycklig.


Okey, min dag fick ändrade planer.. som alltid ju? M kommer inte hit, hon har "typ" blivit sjuk. Så jag kommer antagligen städa, gå och leka med Elias och på kvällen träffa Johanna & Niklas.
Eller gå & se Narnia med Antonio.

Känner mig lite deppig, på min enda lediga dag.. wtf?! Tråkigt..

Men en bild på min sötnos gör allt mycket bättre.

Alltså "efter-text-låten" i Narnia filmen har jag pratat väldigt mycket om, I know.. nästan för mycket. Hade dock bara hört den när emd sjöng, och tyckte direkt att den var mysig. Sen nu när jag youtube:ade den så visade det sig att carrie underwood sjöng den offentliga låten. Så ja, lyssna själva.

Och nej, jag gillar inte emd förövrigt.





06 January, 2011

Dags att åka till jobbet, mina sista "12 timmar" denna veckan. Sen är det bara 10 timmars jobb, haha. Och i morgon är jag ledig, helt sjukt underbart.

Bara för att jackson är så vacker och gör min morgon toppen!



04 January, 2011

Snygg antonio igår i sängen, muhaha. Han gillar nog inte att jag lägger ut den på nätet, men det gör jag ;D


03 January, 2011



Mums, hahaha.
Good morning. Min lediga dag, och vad måstes göras? Jo, städa och tvättas. Så kul?! Eller inte.

Och i kväll ska jag och A ses, spännande. Hoppas vi inte slåss lika våldsamt denna gång.


Dagens outfit på bilden, iallafall nu efter jobbet. Såg även Änglagård med pappa & Katarina innan, ist för att bygga ihop film reklam grejen. Ja, nu ska jag väl gå och lägga mig, ledig dag i morgon. Känns helt underbart. Sen väntar 36h jobb på tre dagar.. tufft.

02 January, 2011

blah blah, ville bara ladda upp bilderna. Saknar faktiskt att få klä mig snyggt.
Nej nu ska jag väl stänga av piss datorn och gå & lägga mig. Står i kassan mellan 11.30 till 22.00 imorgon. Awesome?! Ska stanna kvar till elva för att lifta med pappa hem. Lär bygga lite grejer, kanske visar bilder imorgon. Pussens.