25 July, 2011

Hallå!
Har haft mys dag med Mikkan. Vi har också lekt med bebis på förmiddagen.
Om en stund ska vi in till stan och se på bridesmaids.
Kort inlägg men det finns inte tid för längre just nu, höhö.
Tjao.

24 July, 2011

Captian morgan och prat med syrran. Helt okey lördags natt efter jobbet. Imorgon blir det åter igen en lång dag.

puss hej.

22 July, 2011

blä för dålig uppdatering. Tro mig, jag har börjat skriva ett antal gånger men då brukar alex oftast hitta på något vi ska göra så det blir aldrig publicerat. Illa nog, I know.

Fast nu, har jag nästan gott om tid att skriva, och har ingen vid namn alexander som kan komma och störa mig. Jag sitter nämnligen på stationen i herrljunga och väntar på att mitt tåg ska komma in. Eftersom det är sommar tider så går de väldigt sällan. Annars får jag vänta 15 minuter här, nu ikväll väntar jag 1 timma & 40 minuter. Långtråkigt? JAA! Känner mig ensam och bortglömd. Okey, kanske inte bortglömd, men nästan. Jag bad alex att kidnappa mig så jag hade en bra anledning till att slippa jobba 24h i helgen. Va fan, jag kan inte ens finna någon fredags-känsla inom mig? Har ont i magen och sakar min sötnos så att det gör ont...

Ja.. mitt nästa byte är i falköping, då jag väntar i 20 minuter, vilket är helt ok. Vill bara hem, somna in och ta mig igenom denna jobbiga helg. Jag vill få slut på sommaren. Jag vill ha tillbaka alla vanliga tider för bussar och tåg. Jag vill inte ha alla dessa långa pass på jobbet. Jag vill inte ha värmen och alla små kryp. ooooooooh.. jag känner mig löjlig nu. Och trött.

Hm.. tycker iallafall att jag och alex har haft en fin vecka ihop. Även om jag har jobbat en del. Norge och Oslo var kanske lite jobbigt också. Jag var med honom där när han skrev på anställnings papper. Folk kör ju som idioter. Och hans gps var ju helt cp, ville att vi skulle göra över gågator.. weird.

ja, nu är jag slut på ord och så. Ska antagligen ringa min sötnos, njuta av hans röst och sakna hans famn. suck..

hejdå och detta blev en lite ovanligt långt inlägg. woho för mig.

14 July, 2011

Åh, idag ska jag, alex och sandra åka och se nya harry potter filmen. Är så taggad!
Hörs senare!

13 July, 2011

Fram med trollstavarna, på med häxhattarna och mantlarna för idag är det harry potter premiär!

Jag är kanske inte så jätte taggad. Kom hem vid tre i natt från jobbet. Smygpremiären av Harry potter var fullsatt. Fast idag slutar jag vid tio. Vilket jag hoppas då att min fina pojkvän kommer och hämtar mig för att stanna hos mig tills på söndag. Har saknat honom.

Nu ska jag äta frukost/lunch. Njuta av en cigg på balkongen och sedan ge mig iväg med trollstaven hårt i handen, haha.

11 July, 2011

Hittade åter igen lite gamla bilder. Jag gillar speciellt mitt blonda hår på den första bilden.





09 July, 2011

No matter where you're in the world, the moon's never bigger than your thumb!




07 July, 2011

Jag jobbar och har inget liv, haha. that's it.

funderar på vem i harry potter sagan jag ska klä ut mig till på premiären nästa vecka.. snacka om svårt. Har ett par dagar till dock att tänka!

bye-a

03 July, 2011

Oj, det blev en galen kväll/natt igår. Blev jag som fick ta hand om min pojkvän, istället för tvärtom som vi hade räknat med, haha.

Ja, hur som helst. Idag åker jag hem. Ska jobba ca 70-80h nästa vecka. Alltså alla sju dagar. Kommer inte att kunna träffa alex på nästan 2 månader, usch.. inte alls kul.. Förhoppningsvis får jag honom att köra mig hem ikväll, så jag slipper ta tåget med all packning. En sista natt med honom, känns lite bättre trots allt.

Men nu ska jag spela lite sims 3 medan alex spelar duke nukem. Det är nästan äckligt varmt ute.

02 July, 2011

städa och städa... för snart får vi gäster hit. Förfest hos alex och sedan ner till torget där de har öl tält uppe. Det är någon stads fest här just nu.. inget att jämföra med hemma direkt kanske hahaha.