31 August, 2011

Drar till baby imorgon vid sju på kvällen. Åh så glad jag blev när han sa att jag fick komma. Lyycklig chey.

Nu ska jag och mamma mysa ner oss i soffan & kolla på senaste avsnittet av true blood.


En sväng i affärer blev det också,*ingen kan stoppa oss nu* lalala.


Tröja, trosor, halsband & ring. Myyys.


nu - in till jobbet & chefen för lite talk. Sedan luncha med jojjo.


30 August, 2011




What doesn't kill you make you stronger.
20år, om 10 år är jag 30. Känns förjävligt. Och det känns förjävligt att fira min födelsedag utan alex. Men det går nog fint ändå.

Har nu även beställt min vita iphone 4, som kommer om ca 2 veckor. Det gjorde mitt humör lite bättre.
Snart kommer alla gäster hit, så jag borde göra mig iordning nu. Bye-a.

29 August, 2011

& även denna bild, med mina favorit böcker på.



Fallen - Volbeat - SÅÅ BRA. Kan inte sluta sjunga på den.

Kom för övrigt hem för kanske en timma sedan från a6. Mikkan var med så jag fick lite bär hjälp osv. Fick en del behövande saker med mig hem, det gjorde hjärtat varmt, haha. Att få slösa pengar. Visar bilder på det, och även på rummet.

28 August, 2011

Heje!

Idag har vi firat min födelsedag lite tidigare med pappa och gäster. Det var trevligt. Mikkan är här också & sover över. Hon har även hjälpt mig att få klart det sista med rummet. Är glad och tacksam för all hjälp jag fått.

Imorgon ska vi förhoppningsvis åka in till stan en sväng. vill ha något nytt att ha på mig på tisdag. Är shopping sugen.

Nu ska vi sova, visar bilderna som jag lovade imorgon. Min telefon är lite anti just nu..

27 August, 2011


..nu har alex åkt. Jobbig att lämna honom när man har varit tillsammans i nästan tre veckor. Så om tre veckor ses vi igen. Fy fan vad länge..

Ja, idag fick jag nytt gips. Känns mycket mycket bättre. Vi var också på ikea, som jag skrev i förra inlägget. Mitt rum blev jätte mysigt efter att alex fixade och donade. Är så nöjd! Tänkte visa bilder senare.

Vi var också på bio & såg cowboys and aliens. Daniel craig är ju en av mina favoriter, så det gjorde han bra.

Nu resten av kvällen ska jag bara fixa med rummet. Att äntligen få packa upp alla kartonger. Wie!

26 August, 2011

Jaha, fredag. Åka hem.. är absolut inte sugen på att åka hem & fira min 20 års dag. Nope, not at all. Vet inte när jag är tillbaka här nästa gång. Surt nog.

Igår iaf, var jag och alex i överby och handlade. Köpte en massa skit as always. Skulle skaffa födelsedags presenter till pappa & mikkan. Tro mig, det var inte det enklaste. Och jag ville bara ha en massa skor & byxor. Inget av det var lätt att testa med gips. Gud, jag hatar mitt gips nu.

På kvällen var jens & katja här. Vi såg på red riding hood och åt chips&dip. Det var jätte mysigt.

Nä, nu måste jag allt packa ner alla mina saker som ska med hem... mitt rum är helt färdigt hemma så en sväng till ikea på vägen hem gör nog suuuusen *glad*

24 August, 2011

Speeela. Och btw, leksakerna är alex från när han var liten, haha. Han skulle visa sina actions figurer.

21 August, 2011

Tänkte visa hur läcker och porrigt klädd min sim som jag spelar på just nu är, höhö. Älskar hennes hårfärg.





Sorry för bad-update. När alex är hemma så hinner man inte ens tänka på datorn. Vilket kan vara skönt ibland.
Än så länge av denna dag har vi ätit frukost & spelar maffia spel på hans ps3. Nu ska vi börja med maten. Blir att laga massa mat som han kan ha med sig till norge också.

Klockan är bara ett på dagen och jag är dödstrött. Wonder why?!.

17 August, 2011

Min favorit låt inatt är: Blondie - Rip her to shreds.

Imorgon kommer baby hem från Norge, äntligen!

Godnatt.


15 August, 2011

14 August, 2011

Kaffe & family guy. Sov till 11. Efter sex ikväll åker Alex till Norge, tråkigt nog. Hoppas att Mikkan kommer imorgon. Vore fint med sällskap.

13 August, 2011

Lördagsmorgon, godis och sims 3. Alex tvättar och diskar. Rätt skönt att ha brutit benet ibland må jag säga.
Igår var vi hos Jens & Katja. Jag fick en toy story sparbössa som krya på dig present. Väldigt snällt av dem. Gjorde mig glad.
Om en stund ska jag och Alex åka till vänersborg (tror jag) och stor handla mat.
Sedan i eftermiddag ta en sväng hem till hans föräldrar och mysa i skogen.

11 August, 2011



ÅÅH! Längtar inte efter något annat lika mycket som jag längtar till premiär dagen.

btw, nu har jag nytt gips. Känns och ser mycket bättre ut.
Jippi, har nu fått en tid nu uppe på ryhov. Ska gipsa om mitt ben för det har börjat glappa väldigt mycket, inte bbbbbrraaa.
Ska bli fräscht med nytt gips!


Morning! Tänkte just precis på en sak, att jag har börjat skriva mer här nu när jag bara ligger hemma.. så antagligen hade jag inte tid förut. När jag gick i skolan & nu, fail haha.

Gick upp idag runt 6.45. Var tvungen att flytta möblerna i mitt rum för vi ska tapetsera hela huset idag. Somnade sent igår så jag är trött..

Dags för kaffe och en film för att fördröja tiden. Hoppas att Alex ringer och säger att han kommer idag & inte imorgon, höhö.

Åh, jag saknar sommaren med Alex och att kunna bära converse på båda fötterna....

10 August, 2011

Hej&hå...

Sitter hemma hos mamma. Dricker kaffe och äter glass. Kände att jag bara måste komma hemifrån ett par timmar. Så om en stund kommer mammas bästa kompis Nettan hit med sin son. Alltid lika trevligt när hon kommer.

Ikväll kommer Jojjo & bebis och hälsar på. Så kul!

09 August, 2011

Sleep time, kanske en film innan det. pussens.
Några avsnitt av true blood säsong 4 står på laddning, men under tiden tar jag mig ett varmt bad och njuter av ensamheten. Vilket inte kommer vara länge..

Längtar och hoppas att baby kommer och hämtar upp mig på torsdag. Så jag kan bo i hans lägenhet i två veckor, ensam på riktigt *lycka*


M är här just nu, awesome! Vi har tagit en tur till ica och handlat. Nu håller vi på med maten och snart ska vi mysa ner oss i soffan. yäy!

07 August, 2011

Två söta klänningar från hm.com


Mongo-söndag. Har typ inte gjort någonting.. fast vad förväntar man sig av mig just för tillfället? Well, inte mycket kan jag säga.
Har kollat på film, surfat, planerat lite framöver, sandra & farmor var på besök, har designat klänningar, FAKTISKT hoppat ner på kryckor till ica och handlat tidningar och cigg blandannat. Det är coolt!

Btw, blue valentine är en söt film.


06 August, 2011

Alex har åkt hem och pappa & gästerna är ute på kvällspromenad.. och jag är ensam hemma, ingenting att göra.. kan dock inte göra mycket heller.
Tur då att jag kan koppla upp mitt mobil internet till datorn så jag kan surfa. Vilket inte de andra kan här höhöhöhö. Mitt spotify premium är nu uppdaterat igen efter att det tog slut igår klockan åtta?! Skumt med tid på sådant.. Så nu klarar jag mig ett bra tag under min gips-tid. Bara jag & musik, vi två föralltid. På tal om det så har jag ju hur mycket tid som helst över till Ben.. SPELA SPELA SPELA GITARR ALL DAY LONG!...

på tal om annat så fick jag just precis kramp i foten.. ja, den med gips... och det gör oooooont *gråter nästan*.. fuckkkkk, för den delen oviktig fakta.

Imorgon åker alex till Norge, är jag orolig? Ja. Lite iallafall. Är nästan lika nervös som han är. Han antagligen för att det är ett helt nytt jobb. Jag, för att han inte ska köra fel och försvinna i bomb landet. usch..

nu ska jag och veckorevyn njuta ihop. bye-a

Sött kort från alex & världens godaste orangina bredvid mig just nu.


Har även fått en del av min födelsepresent tidigare av alex, wiie. Längtar tills mitt rum blir klart!
.

04 August, 2011

Jag vill nog inte leva längre.. inte med gips iallafall. Känner mig gravt handikappad och har ont över allt. Stackars alex som kommer få göra det mesta de här tre dagarna han är här.

Just nu ligger jag i sängen, fullt klar för att träffa min sötnos när som helst. Hm.. den där meningen lät inte alls så bra. Väldigt snuskig och så.. men om vi säger så här, jag har klätt på mig kläder, ätit frukost och vilken minut som helst kommer alex och hämtar upp mig, för vi ska ta en sväng till ikea och köpa en del grejer. Sängen är den plats jag ligger bekvämast i med gipset. Alright?.. då så..

Alex har även med ett par överraskningar till mig, sååå spännande! Undra om det är en katt? höhöhö. Säkert inte, men jag låter mitt sinne tro det, haha.

02 August, 2011

flytt, 20årdag & gipsad fot?! Ja, ni läste rätt. Bröt foten igår och nu är jag jätte lycklig. Eller inte.. varför, varför, VARFÖR måste jag råka ut för olyckor all the time? Blä & buuuhuuu..

I sex veckor ska jag ha detta förbaskade gips fan-skapet. Fast åt andra sidan kommer jag få tränade armar, och ett starkare höger ben. Wiho.. .. .... .suck

Jag som var så glad över att jag fått min nyckel nu. Snyft. Alex kommer ner redan imorgon för att hjälpa till & flytta. Min duktiga "man" (som jossan alltid säger :P).

Well, nu är det dagt att välja tapet som jag ska ha i mitt nya rum. awesome..

01 August, 2011

Kaffet är klart & väskan är packad. Snart blir det 10h arbete och inatt slipper jag gå hem. Woho.

Har även fått nyckeln nu så imorgon eller på onsdag tar jag mig en tur ut till nya hemmet. På fredag & hela helgen flyttar vi helt. Babe kommer även ner (förhoppningsvis) på torsdag kväll och stannar tills på lördag.

woho igen.