31 December, 2010

Den är jävligt söt, men jag klarar inte av den.. allt med den gör mig bara sur. Inget är så perfekt som mac är. Ush.. detta är jobbigt.

25 December, 2010

21 December, 2010

Happy 26th birthday Jackson Rathbone! Världens bästa Jackson.

När jag satt igår på jobbet och läste expressen så såg jag några one happy mini laptops och blev direkt kär i den turkosa. Så nu är en sådan på väg hem till mig, hoppas den kommer innan jul bara. Såå söt. Perfekt när man ska ut och resa.



19 December, 2010

Uttråkad på mammas dator, och ja.. jag borde sova för länge sen, men jag ska nu snart.


18 December, 2010

The Pretty Reckless

Mina öron njuter av The Pretty Peckless och min mun av en kall öl. Man måste ju faktiskt få känna att det är lördag, hehe.

Imorgon blir det 10h också, super duper kul. Så de som är i stan kan ju komma förbi och göra mig glad.

17 December, 2010

Gick just precis igenom alla gamla inlägg som jag skrivit, så man hittar ju lätt saker som man saknar, som tex:

Mitt korta hår, som jag älskade så mycket. Tack Antonio (på bilden) som övertalade mig att spara ut håret.. ser förjävligt ut nu.
Och min pojkiga klädstil, so perfect. liksom, vad ska jag göra med alla mina skjortor som inte passar in med stilen längre? Suuuck.


Och jag älskar vinten, det står jag helt fast vid. Men alla sommar outfits.. gaaah.. mina vita converse.. vill ha på mig nu. Plus frysa ihjäl.



16 December, 2010

hejsan allihopa,ja jag vet, det blir allt för sällan nu... men jag överlever och mår prima.

sitter för tillfället hemma hos mamma, ska sova här i natt. Så jag passar på att skriva. Har även snott min syrras ring, är helt galen i den. Hoppas hon inte märker det. Visst är jag elak, haha.

& så lyssnar jag på ted gärdestad och myser i ensamheten.

06 December, 2010

Sitter hemma vid mammas dator, kom hit för ett par minuter sedan. Har shoppat och vart & sett Cornelis. Och så var jag duktig och lagade mat till hela familjen innan, det händer inte ofta.

Om en stund ska jag promenera hem och sova. Somnar nästan här i soffan.

I morgon blir en slapp-dag och kanske att rummet städas om jag orkar höhö.

03 December, 2010

Sitter här med M's dator, tog den från bitchen som sa att inte ens skulle få ha radion tyst på i natt. Eller knappt andas. Rätt åt henne att hon ska upp imorgon medan jag kan ligga kvar och sova.. muhaha!

I morgon då, ska jag tvätta.. har världens hög med kläder på golvet. Vid fem tiden ska jag möta J i stan för shopping. På kvällen vill A komma och mysa. Älskar stunderna med honom. Fast nu blir det ju ingen vampire diaries.. damn it..


02 December, 2010

Bye dearest MacBook. Ja, jag kanske klarar mig i någon vecka, eller månader. Spännande att se. Fast jag finns ändå på facebook & de mesta i Iphone:n.



01 December, 2010

Skön morgon när man kan gå runt i mjukis kläder in i det sista och bara lyssna på 100 monkeys.

& idag är sista dagen på ett bra tag som jag kommer att skriva här. Ska se hur länge jag kan vara utan min dator.. hade tänkt börja läsa mer böcker och göra lite musik.

I morgon kommer M hit and sleep over. Massa mys.

29 November, 2010

Än så länge har dagen varit toppen, hoppas det fortsätter så. Hinner inte skriva mer, bussen går om 15 minuter. bye-bye.

28 November, 2010

Sovmorgon? Nix pix.. min far väckte mig och tvingade mig upp för att äta frukost med dem. Okey, jag ger med mig, det var faktiskt mysigt att äta bland all jul pynt och att höra jul musiken som var på. Plus att se snön utanför.

Nu ska jag ta en dusch, fixa mig och åka till Ikea. Efter det ska vi hämta Sandra & farmor och åka till min faster och äta första advent middag. Hennes mat och jul pynt slår ingen. Vi ska ha sååå mycket mys ute i skogen. Sen hemma i stan är det julskyltning, hoppas vi hinner tillbaka tills dess.

Nej, nu måste jag skynda mig på riktigt, bye-a.

26 November, 2010

Klockan är tolv och det gör sjukt ont i mina ögon. Skulle kunna sov ett par timmar till, men kände att jag inte får göra det. Det är sällan jag sover efter tolv på dagen, hatar tanken av att halva dagen redan har gått. Man kan säga att sen jag började på SF så har jag sovit längre. Man kommer ju hem sent, speciellt i foajén. Det har gjort att då jag är ledig så kliver jag upp runt elva halv tolv också, sen när min hjärna gått igång så blir jag sur på mig själv.

Idag så är det nattbio, alltså är jag hemma väldigt sent i natt. Great. På lördag är det mitt tolv timmars pass i foajén. En ledig dag denna veckan, sööööndag!! Älskade söndag.

Nu ska jag ta en varm dusch och äta frukost länge. Bara ligga och läsa i soffan tills klockan blir halv fyra.
Kan inte säga när jag skriver nästa gång, kanske på söndag. Bye-a.



25 November, 2010

Wow, nu jag är hemma. Lite frusen men det går nog snart över.
Idag har vi firar Joel, som fyllt 22år. Även träffat mormor & Elias. Handlat lite med mamma, och vid fyra åkte jag & jobbade. Ganska lugn kväll på sf.. men det behövs ibland.





Jo, jag har lite knäppa alarm tider, I know I know..

24 November, 2010

En lång snö promenad med syrran till stallet nu innan jobbet väntar. Kanske skriver i kväll.
VARFÖÖÖR MÅSTE JACKSON vara så damn fucking handsome? Somebody kill me... jag kommer drömma mycket i natt.

23 November, 2010

tvn-soffan-lussebullar/lussekatter gjorde min morgon lycklig. Det varade en stund tills huvudvärken och surheten kom. Måste bli på bättre humör innan jobbet. Super awesome.


Uttråkad.nu, absofuckinglutely!! Jag borde gå och lägga mig för att ladda upp inför foajé passet.



22 November, 2010

Så nu börjar en ny vecka, en vecka full med jobb på sf. Är ledig torsdag & söndag, så alla vet nu.

& idag är jag så sjukt seg att jag inte vill göra någonting, bara ligga och dra mig på soffan innan jag ska in till jobbet.

Så förvänta er inte att jag skriver så mycket denna veckan. Even if I wish.


21 November, 2010

It's been a loooong day. Almost.

Var hos mamma på förmiddagen, städat en del av dagen hemma & haft oväntat besök av Antonio, johanna, elias & niklas nu på kvällen.

Dog nästan av skratt när jag och A hade en fight, och han halkade och ramlade bredvid soffan. Så rätt åt honom. haha.

Elias lekte också med min dator, som ni ser i videon under.





19 November, 2010

363 dagar kvar till Breaking Dawn part 1.
727 dagar kvar till Breaking Dawn part 2.

Orka vänta så länge.. min längtan kommer dö tills dess. Suck.


Harry potter filmen var bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag är ju inget fan av böckerna/filmerna men denna gillade jag, så jag hoppas att "part 2" kommer snart på bio också. Can't wait.

& så var det fredag, min lediga dag. Skulle jag inte ha jobbat tidigt i morgon så hade jag gått ut och haft roligt. Men i kväll ska jag städa, det ser ut som ett krig har pågått inne i mitt rum.
Sedan också fixa hem vampire diaries tills Antonio kommer senare.


18 November, 2010

Min läxa är att se harry potter i morgon. Jag har inte sett de andra filmerna i rätt ordning så jag kommer antagligen inte förstå ett skit. Syrrans kanske skulle haka på.

Nu ska jag duscha och sen gå iväg & köpa en kyckling sallad innan jobbet väntar. Bye

17 November, 2010

My gosh, vi hade röda mattan framme idag och marchaller tända utanför BARA för Harry Potter premiärens skull. Det är ju bara Sverige premiär, inte världs premiär. Jag menar, när Eclipse hade världspremiär så bar vi bara bella,edward, jacob knappar på västen. Men men.. harry potter kanske är större, vad vet jag?

Sen blev jag fotograferad av Sveriges Radio utan att vara bredd, hej & ho liksom.. hoppas inte att några bilder läggs ut på nätet.

Nu ska jag sova, måste upp och träna tidigt och sedan jobba. natti natt.

16 November, 2010

Mina kvällar blir alltid fullproppad av planer, men minsann inte på dagen. Om en halv timma kommer Jojjo & Elias, vid sju kommer Änie och runt åtta kommer Mamma & hämtar oss. Och innan jag går & lägger mig ska Änie & jag kolla på vampire diaries & desperate housewives. Känner på mig att jag kommer somnar sent inatt, och i morgon blir det en lång dag på Sf eftersom harry potter har premiär.


15 November, 2010



jag & mina systrar har inget liv, as you can see.
Det sägs att jag och sandra är lika, men nja.. jag vet inte om jag kan hålla med om det. Okey, samma näsa och ögon kanske.


En jogging tur i skogen var underbart, det var flera dagar sedan jag gjorde det pgv att jag har jobbat så mycket. I morgon ska jag kliva upp tidigare för att hinna med mer.

Nu ska jag kolla klart på top model innan det blir en lång dusch. För senare ikväll ska S & jag gå och se Due date.

Nu ska jag gå och lägga mig med den här bilden i tankarna, efter en hård helg.

12 November, 2010

Han är det finaste som finns.




& nu ska jag iväg och ha det trevligt, hemma runt ett inatt. Bye-a

11 November, 2010

He makes me crazy!




skype, vin och sandra ska dö. Det är min kväll. Sorry för dålig uppdatering idag, och i helgen har jag no life, bara så ni vet. godnatt
jag vet, jag sa att förra inlägget var det sista för mig idag men.. en text tilltalade mig så bra så jag bara var tvungen att skriva ner den här:

May my love reach you all
I locked it in myself and buried it too long
Now that I come to fall
Please say it's not too late
Now that I'm dead and gone

10 November, 2010



Han är guden som gör min natt underbar, hans musik får mig att le i sömnen. He is the king of music!!

Och de var det sista från mig ikväll, sov lugnt.
Baby Elias



Varför är man alltid sjukt trött de dagar man är ledig? Idag ville jag göra hur mycket som helst men fann inte orken, haha. Var iallafall med när Elias skulle fotas, sen var vi på ikea idag igen och handlade. Och nu har jag skrivit lite till "my secret plans". Visst låter det spännande? lol.

Nu ska jag ut och göra det jag inte borde göra, för jag är dryg.


massa <3

09 November, 2010

Nu har jag vart med mamma och gått runt rocksjön och efter det åkte vi till Ikea och handlade lite till mitt rum. Så nu innan jag åker och jobbar ska jag mysa framför tv med lite desperate housewives med en kopp te.
It's snowing! Jag älskar vintern, snön, kylan och mörkret!

Nästan varje dag gör jag bort mig totalt på jobbet. Som idag då jag frågade efter en killes nr mitt framför han och hans flickväns ögon utan att jag själv tänkte på vad jag sa. Jag skulle säga "och så får du skriva en signatur där på lappen" men istället blev det "så får du skriva till mobil nummer där", och han sa direkt "flörtar du med mig?" men som tur var tog de det inte så personligt utan skrattade åt det hela. Så typiskt mig.
Och igår sa jag till en kund som inte hade sitt bio klubbs kort med sig "nu missar ni en massa problem", gaaaaaaaaahh jag är dryg ibland. Jag förstår verkligen om folk tycker jag är konstig.

Men nu ska jag sova, ska träffa mamma i morgon innan jag börjar jobba. Är foajévärd, hurra. Godnatt

08 November, 2010



Änie är min helt egna Stanford Blatch! <3
och nej, jag är inte ledig från jobbet idag, as I thought I was. Så innan jag drar mig till jobbet måste jag duscha och röja lite på rummet. Är taggad som f*n för nyheten under!!!!


här ser ni min lilla Elie, som redan vet hur man poserar.



gaaahh, äntligen har de börjat spela in för breaking dawn!!
Som sagt, jag har inget liv. Har ingen ordning på det och absolut sämsta planeringen ever.
Jobbar tolv timmar istället för tio, kom precis hem. Dagen har varit lång men intressant. Det händer alltid grejer på sf. Så komiska saker.
Som när jag stod i kassan så kom det in en jätte läcker kille, han var väl runt 22 skulle jag kunna chansa på, och han kollade mig i ögonen med konstig blick, vet inte hur jag skulle tolka den men han var så snygg att jag rodnade direkt. Han & hans killkompis skämtade om filmerna och en kille i den åldern har ju blickarna över allt på en tjej, men han såg mig bara i ögonen hela tiden.. släppte inte blicken alls, så ovanligt och totally weird. Jag var bara tvungen att kolla lite extra på hans namn när han betalade med kortet. Han var yumie.

Och när jag skulle plocka pant så kom en främmande man från nödutgången i samma sekund som jag passerade den och skrämde skiten ur mig. Dörren var ju fan larmad och allt. Alltså hur tänker folk egentligen? Ser han inte åt vilket hål alla andra går ut igenom och det står ju textat tydligt över allt vart utgången är. Idiot gubbe.

Oh imorgon är jag ledig, ska sova sååå länge. Men innan jag somnar ska jag kolla lite på desperate housewives. godnatt



06 November, 2010

data nördar är vi allihopa, allihopa lala

jag och sandra har det trevligt i mörkret as you can see

I miss the old times

I lose myself in a daydream.

Idag var första gången jag såg syrrans häst sen hon skaffade den. Stor men väldigt fin. Hm, kom det där verkligen från mig? Jag som hatar hästar..

Snart kommer Sandra hit, vi ska ta igen lite som vi missat ihop, som vampire diaries avsnitt. Sen ska vi kolla på snyft film och gråta. Kanske kommer Johanna och Elias och äter middag här. Då ska jag pussa sönder honom!
Jag vill också att Änie kommer hit, är på mys humör.


passar PERFEKT när man lyssnar på 100 monkeys.... much love.

Kvällen var fin, hade mycket trevligt med min mor. Hon skrattade gott när vi satte på min country blandning i bilen. Hon blev glad över skivan, det var huvudsaken. Kul att få träffa henne efter ett par månaders uppehåll.


Just nu sitter jag och går igenom lite på spotify och dricker en kall öl. Man måste ju faktiskt få njuta av sin fredags kväll, speciellt när man jobbar hela nästa helg. yeeeeeeeeees ... typ

05 November, 2010





Lady Antebellum och ett glas vin, i mjukis byxor och t-shirt = mys innan man ska iväg.


I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night.

04 November, 2010

Jag gillar min mosters motto på facebook, lmao "Sköt dig själv och skit i andra", haha så skön för att vara hon.

Heyy! Jag är lycklig över att jag är ledig i morgon. Äntligen har jag tid att träna. Eller tid har jag alltid, men jag orkar inte kliva upp tidigt bara för att göra det. Så dagens planer för i morgon är.

1. Se Due Date på morgonen.
2. Träna.
3. Läsa och umgås med Ben.
4. En mys kväll med mamma, (har inte haft det på säkert ett halv år). Vi ska äta ute och gå på bio.


På lördag ska jag gå på 40 års överrasknings fest. Söndag jobb.
Men nu ska jag lyssnar på taylor swifts nya album och bara njuta det sista av kvällen/natten.
Jag trodde detta var min lediga dag, men icke. Ska nu om några minuter åka in till sf, sedan hem och fortsätta tvätta (?), efter det vidare till mamma. Vid tre ska jag till tandläkaren och sedan direkt till jobbet och jobba till 22. mums.