30 September, 2010

fick ändrade planer för idag, så ingen träning, inget engelska plugg eller vilodag. Jobbar 17-22.
Så om 10 minuter ska jag promenera ner till syrran och Elias.

ELIAS

Baby fyller 1 år idag, oh så stor han är nu.. minsann ingen liten bebis längre. Kan knappt komma ihåg när han var så där liten då man nästan inte vågade hålla honom.

Igår firades han, men då var jag på jobbet. Bilden är tagen från Katarinas fb. Ska träffa honom senare då han också ska få sin present. Kommer pussa sönder honom, sötnosen.

Bästa reklamen på länge!

29 September, 2010

Jaha, då var det onsdag igen. Vädret är lika grått och underbart som igår. Om en halv timma ska jag ta bussen upp till M's skola, får vi ska luncha tillsammans och senare gå och se Tusen gånger starkare.
Vid fem börjar jag jobba, så min dag är ganska fullbokad.

Bilden på Jackson gör min morgon 100gr bättre.

28 September, 2010

Precis hemma från en liten shopping tur. Idag var det ingen skola, så jag har tränat och sovit mycket. Om en timma ska jag iväg och gå på bio för första gången själv.. oh my gosh.. ska se "the kids are all right" innan den försvinner. Och innan jag somnar ikväll ska mitt hår färgas. Hade tänkt att ha lite höst/country färg. Så brunt/rött eller nått åt de hållet.


27 September, 2010

Oh äntligen! Något jag har gått och väntat på så är det desperate housewives säsong 6. Så på tisdag nästa vecka klockan 21 vet ni vad jag gör..




några bilder jag tog när jag var ute och gjorde mina 5 km, lite twilight känsla faktiskt, geek as always hahaha.


För att göra en dag på jobbet roligare - tävla med Richard. Vi tävlade om vem som kunde sälja flest rabattkort under kvällen, och den som förlorar ska bära min gamla "praktikant" skylt under hela fredagen.. gissa vem som vann? JAG!!!.. haha. På fredag ska jag självklart fota vår lilla praktikant Richard så att Pia ska få se. Vi är inte så normala på sf, I know.





först träning och nu jobb, heja mig.

26 September, 2010

ja godmorgon, vädret är lika grått och underbart som vanligt - och nej, jag var inte ironisk där. "Just det, det var hon som gillade regn".. sa han blah blah..

Well, nu ska jag äta frukost tillsammans med min kära familj. Sedan åka och jobba. Puss & hej.

25 September, 2010

När man efter ca fyra år hittar coca cola vanilla på coop forum blir man lycklig. Total lycka. Jag och jojjo nästan hoppade av glädje - typ.

(Jag vet att min telefon har sämst kamera in the world)

todays outfit.

Det här består mig lördag av - tvätt, städ & träning. Eftersom jag knappt har tid att städa & tvätta på vardagarna, så vad gör man inte? Ska också försöka hinna umgås lite med Ben.. kan inte förstå hur sällan det händer.

Måste tillägga att idag är första gången jag bär leggings (med lack på?) Dålig beskrivning men de är snygga. Jag har alltid annars varit en anti-leggings typ.

okey, kvinnor/tjejer klär upp sig i klänning och högklackat för att gå och kolla på sex and the city - det är vi vana vid, MEN att män runt 30-40 års åldern klär upp sig i kostym och kammat hår för att gå och se wall street är inte illa! Jag blev nästan rent sagt ut chockad...
och om vi bort ser från det så har det absolut inte varit min dag idag, helt åt skogen. I morgon är jag ledig.. ska bara göra det jag själv vill. På söndag blir det jobb igen.

Jag säger väl godnatt nu då, mina ögon är väldigt sega.

23 September, 2010

Nu är jag döds trött.. bör verkligen sova. Jätte intressant inlägg, jag vet haha.

och ja, ni kan ju försöka ignorera bilden på min iphone tack *ler*

Hinner inte skriva så mycket mer än att jag jobbar i kväll, blev inringd, och jag är jätte tacksam över alla tiderna jag får.

Och för övrigt är mitt liv helt upside down. Försöker få allt på rätt plats.. men det är svårt.

22 September, 2010

dagens outfit.. alltså jag klär mig ju snyggare till jobbet än till skolan.. illa.

Ibland så kan jag verkligen hata min klumpighet.. som idag t ex sprang jag in i en cykel och rev sönder mina nya jeans.. great! Så just nu är mitt humör väldigt lågt nere. Passade när man snart ska iväg och jobba, not.


however, ska laga något enkelt att äta innan tåget går. Skriver kanske i morgon eftersom jag är hemma sent ikväll.
Sitter i skolan, vill spela second life med min syrra men hon verkar vara upptagen just nu. Vi har precis haft prov i judendomen och innan det Engelska B. Jag är extremt trött, ska nog sova några timmar sen när jag kommer hem innan mitt kassa pass på sf ikväll.
Hungrig är jag också, vill att Natta ska sluta sin lektion så vi kan gå & äta..



21 September, 2010

Idag är jag jätte bio-sugen. Så tur att då min syster vill hänga på, så vi ska se Resident Evil 3D. Egentligen är jag inte så mycket för skräck, men jag vill komma över den fobin. Höhö.
Nu ska vi äta och sedan ge oss iväg.

20 September, 2010

Nu är jag verkligen trött, jag och syrran har spelar second life, fan vad lamt spel. En idiot från England som var helt dryg, men Sandra drog sitt race över honom. Jag satt mer och rättade hennes engelska. Ja, ibland har man inget liv.


Ska gå och lägga mig nu, har skola tidigt i morgon.. hurra & jippie.


my favorite guys!

Fick visst ett par nya skor av min pappa idag när han kom hem.. skönt att någon är på bra humör iallafall.

Ett par låga skin converse:



Har tränat och kollar på desperate housewives hela förmiddagen, så dags för en lång varm dusch.. senare blir det stor städning om jag orkar, känner mig ganska seg och trött efter helgen.

åh just det, mitt head-set ser för tillfället ut så här:

19 September, 2010

Dagen på sf har varit mer weird idag, trust me. Cykel-mannen som alltid försöker komma in gratis har försökt igen, oftast lyckas han, fast inte idag, snacka om sjuk man. Ser ut som vem som helst, klär sig ganska prydligt och han ljuger hela tiden om att han har döttrar inne på en film som han måste lämna en nykel till, och sedan kommer han aldrig ner igen. Stackars människa.

Min fina nya klocka gick åt skogen idag med, tänkte jag skulle chansa och ha den på för första gången på jobbet, och se vad som händer - jag får dörren rakt in i den?.... lyckat.. och mer lyckat är ju att mitt älskade underbara favorit head-set till iphone:n gick av, gissa hur? Jag, idiot som vanligt, klämmer den i bildörren, och samtidigt som pappa kör bilen tycker jag att det känns konstigt i min ficka, då går hela skiten av.. jag gråter nästan till döds. Lägger upp bild på det som är kvar sen.

Sedan har jag och Karro (från jobbet) flummat väldigt mycket, vi har berättat våra egna olycks-händelser (tex när jag sprang in i en sten mur och fick hjärnskakning, "fuck va ont" vad det ända jag kunde säga då). Roligast var nog när vi såg Musse Pigg i läsk slabbet i hinken. Och jag dödade honom, hans huvud snurrade runt medan öronen stannade kvar vid sidan om.. haha låter helt sjukt när jag skriver/beskriver allt, kan ju bero på att jag är äckligt trött, dagen har varit väldigt lång. Tänk er att stå upp i elva timmar utan att sätta sig ner. Ena timman var min lunch.

Det sista jag har att säga om jobbet är att jag känner mig extremt duktigt idag, har presenterat 12 salonger - är det något fel på mig? Brukar annars bara ta 3-4 st? Sen när blev det kul att presentera inför nästan tre hundra människor? Eller om det är 250, vet inte exakt. Fast ja, det gick kanon måste jag tilläga, ska vara bättre i morgon, så wish me good luck!

Nu var min tanke att jag skulle kolla på ett desperate housewives avsnitt och sova. I morgon ska vi gå och rösta innan jag börjar vid 12. Vet inte ens vad jag ska rösta på, så det ska bli jätte spännande - not. Godnatt

17 September, 2010


He's so gorgeous

Snacka om weird day på jobbet ikväll. Först en kund som tyckte att jag stirrade konstigt på honom (?), sen en annan kund som i slutet väntade på ett leende från mig (?.. tyckte jag log hela tiden och var artig?) och det sjukaste var när jag stod och fyllde på lösgodis som kommer det in en kille med gipsad arm och undrar om jag vill knyta hans skor? Det dummaste var att jag också gjorde det, liksom satte mig ner och knöt hans skor bland allt folk.. känns lite oseriöst nu efteråt, som dolda kameran eller nått..

Och på bussen hem var det ett par onyktra tjejer i min ålder som satt runt omkring mig och gapade. Tre hållplatser innan jag skulle kliva av hör jag att de börjar prata om mina bröder osv.. och när jag reser mig upp för att gå av säger den ena "Titta där sitter ju Mulles syrra" & "Varför sitter hon där och ignornerar oss sådär?".. vafan jag har aldrig ens sett idioterna förr? Det är så typiskt att vara lik någon i familjen..


Nej, nu ska jag nog sätta på en film och krypa ner i sängen. Har ju 12-timmars pass som väntar i morgon. Plus allt folk som ska se Resident Evil och dessa jäkla bio-tidningar som folk slänger exakt ÖVER ALLT.. it makes me crazy! Tidningen är bra förövrigt men varför kan folk inte lägga dem i pappers korgen utan på golvet och i varannan salong stol?

Och sist av allt vill jag också bara skriva att det var väldigt länge sen ett inlägg blev så här långt? Händer inte ofta.. men godnatt!
Fredags eftermiddag's mys, sandra och jag kollade på vampire diaries, som vi alltid gör tillsammans. Sen gjorde jag en Rosalie Hale frisyr på henne, som ni ser på bilden nedan. Om en timma går min buss in till sf. Många jag känner ska visst gå på bio idag, så spännande. Kanske min kväll blir lite bättre än vad jag förväntat mig? hehe

Såg precis andra avsnittet av Vampire diaries som släpptes i natt. Nu ska jag klä på mig, äta lite frukost och åka till skolan för att ha en lektion. Senare i kväll väntar jobbet. Vid fyra är det p-visning på Resident Evil 3D afterlife, möjligtvis att jag går och ser halva, för det är allt jag hinner med. Surt men får väl se hela en annan dag.

Smörgåstårta och desperate housewives blir en bra avslutning på denna dag, godnatt!

16 September, 2010

You're the harmony to every song I sing

Kände mig inte så bra på morgonen när jag vaknade så stannade hemma från skolan. Har legat och lyssnat på när en jävla bebis har skrikit hela förmiddagen i lägenheten under. Ska ta en dusch nu, och senare iväg och promenera i skogen innan jobbet. Det blir nog en lugn kväll idag också på sf antar jag.

Hejsvejs.

15 September, 2010

dslöl fmsfd,döfgl dfglö ddsklfm ös dslöl fmsfd,döfgl dfglö ddsklfm ös , var bara tvungen att trycka ner ett inlägg så det nu var ute ur bilden, godnatt.


Sleep-time. Ska drömma om Jackson, den snygge. Bara texten på bilden från hans intervju får mig att smälta.
Dags att bege sig till jobbet vid denna tiden och samma hela veckan ut. I have no life.. har huvudvärk och är tjurig.. så underbart eller hur!

14 September, 2010

Det är så typiskt dig att snacka en massa skit, du tror verkligen att du är bättre en alla andra. Allt detta gör mig så illamående. Mitt humör för dig är väldigt lågt. Jag tror aldrig att vi kommer kunna gå bra ihop, absolut inte för tillfället, för du gör mig så förbannad! God damn it... ilskan bara kokar.. borde gå och lägga mig, kanske läsa en bok för att samla tankarna. Om det ens går..?
Sitter hemma hos Jasmine och ser på Eclipse (freaks I know), vi ska snart hem till mig. Elias och Jojjo kommer på besök, så mycket mys.


13 September, 2010

Mina ögon gör såååå ont, men jag vill inte sova än. Jag borde egentligen göra det eftersom jag ska upp vid 2 i natt och lyssna när J.action gästar en radio kanal i Kanada. Så är det när man inte bor i Kanada eller U.S.A. Då får man gå upp mitt i nätterna och anpassa sig, that's it, haha. Börjar ju skolan vid 9.50 så det ska jag väl klara av.

När det gäller pluggandet så satt jag i 4/5 timmar, fick mycket gjort - jag kan om jag vill.

Please just save me from this darkness

Alltså jag kan inte förstå hur j*vla trött man egentligen kan vara. Kom hem för ca en timma sen från skolan, började tvätta och medan jag väntar ligger jag på sängen och lyssnar på CHUM FM RADIO och bara segar. Måste verkligen börja med läxorna snart, vill ju inte ligga efter. Fick veta att skoljoggen är på onsadag efter skolan, hur ska man orka när man jobbar vid halv fem. & hur ska man hinna?
Försöker se saker och ting lite positivt, men det är svårt just nu.

More later.

12 September, 2010

Söndag morgon, och Diva ska snart åka hem. Vi ska hämta upp Johanna och Elias för att sedan åka ner till allmogemarknaden som är idag. Har alltid tyckt om att gå på den, så extremt mysigt.

Såg precis en bild på twilight stjärnan Robert Pattinson - alla tjejers dröm man eller vadå? Kolla själva..

11 September, 2010

Tired as hell, ska ta en dusch innan bedtime. Slänger in en bild som fick mig skratta ganska mycket.

Dagen har bara bestått av träning och hämtat diva - än så länge. Nu är hon ny duschad och kelig. Ska laga lite mat och sedan mysa med henne framför någon bra film. Möjligtvis Letters to Juliet.

10 September, 2010

Första avsnittet av vampire diaries på G, så nu har jag något att längta efter under tiden jag är på jobbet. Ska försöka få med mig syrran hit också, min vampire diaries friend haha.


09 September, 2010

One grinning wink like the neon on a liquor store

Ännu ett nytt twilight fan har skapats, tack vare mig höhöhö. Gud, vad patetiskt jag låter.. och fjantig.
Har iallafall haft två mysiga film kvällar med J. Twilight serien och grown ups på bio.
Och idag börjar jag mitt nyttiga liv FOR REAL!

I morgon blir den en timmars lektion i skolan och på kvällen jobb på sf. Helgen ska jag spendera med Diva, min lilla plutt.


08 September, 2010

Judar och judar,judar,judar & judendomen.. väääldigt tråkig dag i skolan, förutom på engelskan såklart.
Om en halvtimma ska jag iväg och träffa J, vi ska gå 5km i skogen och på kvällen gå på bio, mys.

och nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, haha.

07 September, 2010

Marc Jacobs eller Oscar de la renta.. det är frågan?

Idol? Nej tack, det var jag inte tid med. Väntar på att Vampire diaries season 2 ska börja.

Underhåller mig själv med att sjunga till "She will be loved", (en av mina favorit låtar), samtidigt som jag saknar mina katter, Diva & NoNo. Hittade en gammal bild från min twitter.




!!!

Har nu äntligen gjort klart sammanfattningen om Oprah Winfrey, sitter just nu och diggar den här låten.


Det har varit en soft dag i skolan, åkte in lite tidigare för att luncha med N. Dagen bestod av shampoonerings lektion på rätt sätt, sen med inpackning och sådant. De fyra timmarna bara rullade iväg.

Nu sitter jag här med min "naked juice bar drink", och ska förmodligen sätta fart med pluggandet. Träningen får vila idag, om det inte blir en promenad innan min skönhetssömn - haha
Det är ju faktiskt viktigt med träning och mycket sömn!

06 September, 2010

Kvälls fika på Napoleon med "the family", så mysigt. Lite ändringar i mina kvälls planer, men tur var väl det, för annars hade jag somnat här på skrivbordet.

Fast sammanfattningen om Oprah Winfrey ligger kvar, bara att fortsätta.. YES!!!!!..



Mina nya babes är inte så fina längre :(

träningen satt perfekt, är nu ny duschad och pigg. Alla skolböcker ligger överallt, så det är väl bara att sätta igång kanske? Fast nej, ska först fixa spotify premium så det funkar i Iphonen. höhö.


nu har jag pluggat en del, känner mig lite rastlös.. ska troligtvis åka iväg snart och träna. Mer plugg väntar sen när jag kommer hem...

godförmiddag förresten ^^

05 September, 2010

We share the same space

Sitter och gör en ny spellista på spotify, hittar så mycket bra musik just nu.. skulle kunna hålla på hela dagen. Och det är inte min plan utan vid fyra ska jag träffa änie, och ikväll ska jag bara plugga.. great.


100 monkey

Hittade några bilder på när 100 monkeys fick svenska presenter, lite roligt faktiskt.

Jackson och Ben får svenskt godis, zoo & djungelvrål.

J.rad och djungelvrål.

Jackson med svensk vodka

Jackson och Ben med svenska gitarr plektrum

bilderna är från www.100monkeys.se



J.action

ja, jag vet inte varför jag fortfarande är vaken, klockan är ju snart tre på natten.. fastnade visst framför en hemsida om jackson rathbone. Alltså det är inte okej att vara så snygg. Kan inte släppa hans leende, såå underbart. Kolla själva!


Är nu äntligen hemma, och är jävligt trött. Ursäkta språket.. men ordet kändes så rätt just nu.
Ska lägga mig och kolla på Eclipse, mer i morgon, nighty night.

04 September, 2010

You held out your hand, and I took it without stopping to make sense of what I was doing. For the first time in almost a century, I felt hope - Jasper Hale.


Nej nu åker jag iväg och kör mitt tolv timmars pass. Have a fab day.

03 September, 2010

Blacked out in this blacked out world

lite död möjligtvis.. ja. I morgon vill jag inte veta eller tänka på't. Tolv timmar, fyra fuuuucking långa insläpp.. nej, det lät lite för mycket med order fucking.. men ni fattar. Lite sömn och sen hårt arbete igen. Fast hårt är det inte, bara stressigt och långtråkigt, tiden går väldigt sakta. Planeringen för i morgon är nu klar, så sängen nästa. Ville också bara ha sagt att filmen SALT var faktiskt bättre än vad jag förväntat mig, lite kort kanske?

Mer på söndag.. godnatt.

02 September, 2010

Ja, just det.. här har vi Natta "mitt i maten" höhö. Tur att hon inte kollar här så ofta.

Brother, she's a polar bear's pajamas

En sen kvälls promenad satt väldigt fint! Det har vart så mysigt med Elias här, min lilla plutt. Han växer så fort.

I morgon ska min klass gå på film festivalen, se en mexikans film. Exciting or what?
Klockan 3 är det p-visning på SALT, och sedan jobb.
Godnatt!



Sitter i skolan på Nattas datorn. Allt är så segt, speciellt internet:et.. Hade snart tänkt att åka hem. Shoppade en massa innan, väldigt mycket kvinnligt.. det var ju ett tags sen jag gjorde det, lmao.

och för de som inte vet vad lmao betyder laughing my ass off.

funderar på att köpa en sak till innan jag åker hem, en gips-hand att ha ringarna och armbanden på. För det behövs.

01 September, 2010

Taste me, drink my soul

det är såå mycket just nu, bara en massa läxor. Och i morgon går jag i skolan mellan 9.40 till 18.00, på fredag skola och sen jobb hela eftermiddagen/kvällen och på lördag 12 timmars jobb pass. How will I survive? *suck*

Idag har jag varit med Jazza, fick se deras lägenhet, vi fikade på Johan's cafe, lagade mat och bara hade allmänt trevligt.

men nu väntar en dusch och sedan sängen, natti.