27 March, 2011

Varför måste dagarna gå så jäkla fort när man har kul?! wtf..

Ja, kort om helgen iaf: Fredag; Alex hämtade mig runt fem i vänersborg, så jag bjöd han på bio:n där så vi såg I am number four. Lätt den bästa filmen på vår lista! Efter de åkte vi hem. Jens, alex kompis kom och hälsade på med sin flickvän för att fira alex födelsedag. Vi drack vin och såg på film ihop.

Lördag: Gick vi upp onördigt tidigt, åt lång frukost och spelade lite tv-spel. Senare mitt på dagen kom hans granne Henrik & Sandra och drack kaffe, medan vi såg på beck som gick på tv:n. De gick hem en timma innan Alex familj skulle komma och fira honom. Och att få träffa dom var jätte trevligt och underhållande.

Söndag: Grannen under alex hade efterfest till fyra på morgonen så vi somnade sent och sov länge idag. Tog morgon cigg och spelade ps3 move med Henrik.


Och eftersom jag inte riktigt har bestämt mig än när jag åker hem så kommer det bli piss dålig uppdatering ett par dagar till, sorry!


24 March, 2011

M är här och sover över, imorgon blir det shopping och resa till alex, på hans födelsedag! mihi.

23 March, 2011

Onsdag - & dagarna börjar närma sig. Längtar otroligt mycket tills på fredag.

Just nu är det STOR städning på G, alltså på riktigt denna gång. Fast som vanligt går det alltid segt. Bruce Springsteen i högtalarna gör det hela mycket bättre. Bra & lugn dag!

22 March, 2011

Tog en solig promenad med Joz & hundarna innan. Senare på kvällen åt vi pizza och jag fick träffa hennes "Mr big". Det var trevligt.

Nu måste jag seriöst börja röja på rummet, ska upp sju imorgon och tvätta allt jag ska ha med till Alex på fredag. Oh, fredag.. fullproppad dag från morgon till kväll. Vet fortfarande inte vad jag ska köpa till honom nu när han fyller år. Sjukt svårt!



Oprah Winfrey Show i Australien, såå bra. Länge sedan hennes program var så bra.

Men nu; en lång promenad med mamma, eftersom jag är lång ledig.. ganska surt faktiskt.

20 March, 2011

Åh, saknar Alex redan efter en timma..

vi som hade en så fin helg ihop.

19 March, 2011

en riktig tröttis liggandes bredvid, efter att ha fått honom att gå lååång promenad i skogen. hehe

17 March, 2011

Saint Patrick’s Day

För att fira att de är Irlands nationaldag så bär jag en grön skjorta och gröna skor idag. woho

Åh, soligt väder i flera dagar, how great! Nu har jag legat i sängen i två timmar efter att mitt alarm ringde. Fick precis veta att Alex kommer hit sent ikväll, så nu måste jag städa innan jag åker iväg till jobbet runt fem. Lika bra att man sätter fart med det nu. Skriver nog någon gång i helgen eller på söndag!

14 March, 2011

Gårdagen blev bio med Antonio & Krille. Vi såg "Black swan". En tung och lite känslosam film, helt klart sevärd. Det var förövrigt väldigt trevligt eftersom vi tre umgås så otroligt sällan tillsammans.

Idag, gick jag upp runt elva och tog en lång promenad i dimman. Har också läst en massa och om två timmar börjar jag jobba. Fin dag. Förutom att jag känner mig seg och har huvudvärk. Illa.. funderar på att sova en timma eller så.

13 March, 2011

Hittade en gammal bild på min myspace från då jag hade kort hår, lol.

snuttegull.

Gick & såg "The fighter" igår efter jobbet, och den var helt okey, att det var en del humor i den gjorde den sevärd.

Idag gick jag upp hyfsat tidigt för att göra syrran och bebis sällskap på a6. Köpte en ny bok på engelska & ett nytt Iphone skal.
Om en stund kommer Änie, I guess. Man vet ju aldrig helt 100 om han ens dyker upp.

Nu - STÄDA. För det behövs veeeerkligen.

12 March, 2011

En lugn fredags kväll på jobbet, och efter det vin hemma hos Joz. Trevligt men förjävla kallt ute.
Idag börjar jag halv tre, alltså snart. Så tänkte börja göra mig i ordning och sedan äta nått. I morgon ska jag umgås med Änie, och hinna träna ofc.


Vill bara ha torsdag nu!

10 March, 2011

Har skype'at med Alex hela kvällen. En hel vecka kvar till han kommer hit exakt i tid och allt. AWESOME. Eftersom jag jobbar denna helg så får vi ses nästa.

Imorgon ska jag luncha med M innan jobbet. Ja just det, tvätta också på morgonen, hurra!

Men nu väntar sängen och en bra film, I guess.


09 March, 2011

Fick idag på jobbet, från världens bästa Alex <3




08 March, 2011

sista bilden för idag, på sötaste <3

Kallt? Ohja, speciellt i mot-vind. Och äntligen är man ledig i morgon, tror jag ska mjuk-starta träningen nu när våren är på väg!

07 March, 2011

Alright, jag har varit fett dålig på att uppdatera här över helgen. Som sagt, jobb och Alex tog all min ti dd. Men tänkte nu berätta lite om dagarna som gått.
Fredag: Alex jobbade till 17, efter han kommit hem var vi och fikade hos Henrik, Sandra & Harry med våra "helt okey" cupcakes. Vi hade bestämt att åka från Mellerud efter 19. Ja, vi kom iväg runt åtta tiden för att han hade en del att fixa med bilen. Vid halv elva var vi hemma här i stan. Och jag hade lovat Joz att vi skulle med henne ut en stund på krogen. Så vi gjorde oss i ordning och var inne på centrum vid halv tolv. En drink och en timma var det bestämt - vi var hemma vid tre halv fyra ganska onyktra. Han hade varit uppe i nästan 24 timmar, och jag var dum nog och drog med mig honom ut, stackarn. Vid fem halv sex somnade vi och runt tio gick vi upp för att jag skulle iväg och jobba mina 12 timmar. Gissa om vi var trötta? Hell yeah.
Lördag: Jobb hela dagen för min del, Alex var med Jw. Skönt att han hade någon här i Jönköping att träffa när jag inte kunde. Runt halv nio kom de och skulle se sanctum 3D. Deras film var slut lite innan jag slutade så han väntade på mig efteråt. Efter det åkte vi hem och myste.
Söndag: 12 timmar igen. Han körde mig in och sen såg hanÅsa-Nisse för att fördröja tiden lite. Det tråkigaste var när han åkte hem sen runt tre tiden. Ja, mitt humör var ganska nere resten av dagen. Förutom när jag skulle hem då en 32-åring, full som satan flörtade med mig på bussen. Varför har jag sådan otur? Efter att han somnat mot min axel kunde jag slappna av och ringa Mr handsome och prata när jag gick genom skogen hem på natten!

Nu blir det att åka in och jobba om en timma. Saknar Alex väldigt mycket efter att ha varit med honom 9 dagar i sträck.

04 March, 2011

Våra fina cupcakes, fast måste erkänna att de ser godare ut innan de åkte in i ugnen. De ser lite fail ut efteråt, haha. & våra cp mönster höhö.


03 March, 2011



Inte illa att Sandra helt plötsligt är min pappa, O T R O L I G T!
Ett glas florida juice, marabou polka, ensamheten, solsken och en cigg - kan det ens bli bättre?
Alex är på jobbet sedan 6 i morse, medan jag sitter här och sjunger högt till burlesque soundtracket. Längtar tills han kommer hem runt fem tiden i eftermiddag. Då vi ska baka cupcakes tillsammans i mina amerikanska muffins formar.

& imorgon åker jag hem, då jag har varit här i en hel vecka. Vilket jag från början bara skulle vara här över helgen.
Förhoppningsvis följer han med mig hem till Jönköping. Och jag jobbar hela helgen så det blir ändå inte mycket vi kommer kunna umgås. Ur surt!

Ja, Alex har sött toa papper också ^^