31 October, 2011

...men nu ska jag & cash sova. Imorgon blir det ett långt pass på jobbet. Är lite orolig över min fot, men det blir att försöka! Godnatt!!
Min bror Mulle har alltid varit anti över Facebook. För två eller tre månader sedan gick han med och här ser vi nu nörden. Helt inne i skärmen.
Nu är rummet klart! All min tvätt klar! Det luktar sååå fräscht i mitt rum nu. Inte instängt och bortglömt, haha.

Vid sju går tåget till mamma. Så har gott om tid att göra mig i ordning.

För en timma sedan ringde det på dörren och pappa gick & öppnade. Allt jag hörde innan jag gick ner var " BUS ELLER GODIS! Har du nått godis till oss. Har du det?" Och när jag kom ner var det två små utklädda söta barn. Antagligen var de under 6 år för de hade föräldrarna bakom. Och givetvis skulle pappa tömma HELA godis skålen i deras små påsar och t.o.m erbjuda föräldrarna godis. Men jaha, vad ska jag nu äta till tvn då? suck.. äsch, jag klarar mig ju, hehe.



Efter några timmars sömn gick jag upp vid tio. Åt frukost och började stor städa mitt rum. Har plockat upp allt nu sen flytten och allt är nu på sin plats där jag vill ha det. Känns bra att kunna fixa utan gips.
Har även lite problem här i huset tror jag. Någon som hemsöker. Lite ruggigt må ja säga. För när jag är uppe på rummet hör jag hur nycklar prasslar där nere i hallen. Och att det knakar i trappan som om någon långsamt går i den. Och när jag var nere och lagade mat så var det precis som om någon står i mitt rum och hoppar hårt i golvet. Har även hört det förut. Då var jag inte ensam hemma, men nu är jag helt själv. Det är rätt obehagligt faktiskt.

Hos alex spökar det. Hos mamma spökar det. Och så nu här också.. fan jag blir tokig.
Pappa & Katarina har också hört och sett weirda saker hända här. Uschh....

Ska slänga i en tvätt i maskinen och sedan börja packa väskan.

30 October, 2011

Vill ha min fina pojkvän bredvid mig inatt. Inte kul med två veckors väntan.
Har lite kvälls mys med mig själv. Hade planer på att ta tåget hem till mamma, men kände att pappa skulle bli ledsen/sur på att jag aldrig är hemma hos honom.
Så fram med en massa doft ljus och på med country musik. Såå nice!
Godmorgon! Klockan 7.10 blev jag väckt av att bebis sprang runt och ropade. Alltså dags för phävva att vakna.
Har precis ätit frukost, hade nu tänkt ta en dusch innan min far kommer och hämtar upp mig för att åka till Nässjö.
Hörs mer sen!
Har varit hos Josefine & Johannes och druckit vin och kollat på film. Är nu hemma hos mamma och sover över eftersom det är en bra bit ut dit där pappa bor. Har räknat med att få fem timmars sömn efter som bebis är här och med honom får man absolut ingen sovmorgon. Great..

29 October, 2011

Skogspromenad med Sandra!! Hur skönt som helst.
Försöker kolla på youtube klippen från idag när robert pattinson var i stockholm, men alla dessa fans som bara gapar och skriker gör så att man hör inte vad skådespelarna ens säger.. och det är inte alls kul. Jag som har väntat hela dagen på att få åka hem och kolla på detta.. det gör mig ledsen.

Istället går jag och borstar tänderna och gör mig i ordning för sängen.

Fina Robert Pattinson!!


28 October, 2011

Tycker det är orättvist att inte jag kan åka upp till Stockholm och se Robert Pattinson idag.. Kan inte ens se det live på nätet för då jobbar jag :-( skit också.. Snyft.
Tända ljus, ansiktsmask & hårinpackning. Fick mig ett cp ryck för en stund sedan.
Om två timmar går tåget in till stan. Jobb dags.

I have died everyday waiting for you
Darling don’t be afraid I have loved you
For a thousand years
I’ll love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I’ll love you for a thousand more


Breaking dawn soundtrack har världens finaste låt.

27 October, 2011

Har precis varit och sett på Svensson Svensson filmen på jobbet och hämtat ut våra breaking dawn biljetter. Lyckliga jag!!

Nu saknar jag bara alex och är lite deppig över att vi inte ska ses denna helg :-(
Hej, jag gillar stora penisar!

Bus med Elias.





btw, ikväll är biljetterna till breaking dawn köpta. Jobbar på premiär dagen, vilket är jobbigt för min del. Därför får vi gå två dagar efter det. Längtar!!!!!!!!!!
Gick upp åtta idag för att göra en massa ärenden på stan. Efter det upp till Bamse och hämta Elias.

Ikväll åker jag hem igen, surt.

26 October, 2011

Efter första dagen på sf, slänger jag mig på soffan och njuter av lite micro popcorn!
back to business again!
Jag har ganska tråkigt nu i väntan på att åka..
Ny duschad. Kläderna är rena och strykta. Min namn skylt är hittad. Mellanmål ner packat. Mobilen är på laddning.
Och så kom regnet.. Fy vad jag är glad!
Var på promenad & sedan lite lek med hundarna ute på tomten.

Men nu ska jag ta en lång varm dusch innan jag drar mig in mot stan för att påbörja min första arbetsdag.



25 October, 2011

Ligger & ser på det senaste avsnittet av two and a half men med mamma. Gick upp åtta så är rätt trött. Imorgon är min första dag på sf igen. Go go Evve!
Bästa mamma överraskar mig med att köpa min favorit. Haha, jag blev super glad! Lol..
Fint väder! Blir att gå ut och leka med bebis & jojjo.
Ikväll blir det film mys med sandra.

24 October, 2011

Helt död är jag? Somnade tre och skulle gått upp halv nio men det gick absolut inte. Ist går jag upp nu och tar tåget hem till mamma. Ska förhoppningsvis träffa min lilla sötnos som jag inte sett sedan hans födelsedag. Bara pratat med han i telefonen. Askul! Hejsvejs
Dricka te och försöka att inte ha ångest..
Ska ringa min sötnos vid två och se hur långt han har kommit.

23 October, 2011

Gaaaahh, godis påsarna!!! Gaaahh!

Btw, min fina pojkvän kör hem mig till Jönköping nu så jag slipper ta tåget. Han är bara för bra. Bäst helt enkelt! Surt att han får köra bil i åtta-nio Timmar.. Har lite ångerst för det bara :-(

22 October, 2011

En timma senare.. Och vi har inte åkt än. mitt humör är lågt och jag har stor lust att hiva hans Xbox & ps3 över balkongen.. Suucckk
idag gick vi upp vid halv tio, för då var hans odling klar på spelet. Så nu för tiden spelar det ingen roll när klockan ringer, plingar spelet mycket tidigare än det så går man upp. Och hans mål är ju att vara bättre än mig, vilket han inte är för jag leder, MOHAHA!

Om en stund ska vi åka iväg tills hans föräldrar, som bjudit oss på middag. Så ny duschad och klar ligger jag på sängen och väntar på att han ska stänga av sitt xbox och säga att nu drar vi. hm.. det kan ta tid tror jag..

Senare ikväll kanske vi går hem till Jens & Katja och hittar på nått. Själv vill jag bara mysa ner mig i soffan och se på "Borta med vinden"/ "Gone with the wind".

21 October, 2011

Fredags mys! Öl, pizza & choklad/daim pudding. Yum!
Fick ett vampyr Kit från alex pappas affär. Problemet är bara att man mumlar när man ska prata med tänderna på.
Weird att alex inte går upp ur sängen när jag ber honom. Men när jag frågar honom om hans odling av meloner i hans smurf by så sprang han upp och iväg efter telefonen..
Kul? Nää ..
Samtalet med Alex medan han sover:
Evve- kan jag få en puss?
Alex- nej.
Evve- varför inte?
Alex- jag mår Inge bra, det kliar, jag är förbannad.

Hmm? Jag undrar vad han drömmer om? Innan vi la oss så var han glad över att vara hemma och att få sova bredvid mig?! Haha lol.

Och ja.. Ännu en sömnlös natt för min del. Hurra...

20 October, 2011

Schysst att man gör en kopp choklad till alex också för att vara snäll, men han va visst för upptagen med annat :-( blää
fan vilken bra kväll! Alex har bosatt sig framför tvn med sitt nya xbox och spelar med en kompis online. Så bra tänkte jag, då tar jag med mig ditt ps3 hem till jönköping. Absolut inte fick jag tillbaka som svar.. attans. Tack alex!

Så vad ska jag göra nu? Tror att det blir en kopp varm choklad och filmen love wedding marriage. Eftersom Kellan Lutz är med i den så får man ju mycket fint att titta på - höhö. Även Mandy Moore som är sååå vacker!! Det blir nog bra.

Så här ser min söta lilla by ut i dag tid. Hihi.

Ps, alex är hemma, och jag är på bättre humör nu efter fika stunden med Katja!
Nu - på väg upp till nk för att fika med Katja. Om ett par timmar kommer alex! Woho
Kan helt enkelt inte somna som jag ville.. Ligger och spelar ett smurf spel. Man ska bygga en ny by till dom. Ganska segt.

19 October, 2011

Fy faannnn.. jag är SÅÅ trött på att vara handikappad i foten så ni anar inte.. vill bara gå ut och springa i skogen och kunna arbeta på sf igen. Inte alls kul..

& jag är såå trött på att sitta ensam i Alex lägenhet i bajs lilla Mellerud. Jag menar, inte de att vara ensam som stör mig mest. Eller jo, på sätt och vis. Problemet är att jag inte direkt har några att umgås med på dagarna. Jag har ju Katja bara som jag umgås med så.. men inte samma sak som hemma med alla vänner. Det är ju så litet här.. när man är och handlar är det alltid samma personer man möter utanför ingången. Alltid samma kvinna i kassan. Alltid samma "blatte", ursäkta ordet, som man möter på väg hem. Usch.. tråkigt här.
Och som jag alltid säger till min familj när de frågar - NEJ! Jag ska och kommer aldrig heller flytta hit. Never ever! Så nu vet ni de här också.. så fråga aldrig mer.. tack.

Nä, nu lämnar vi de ämnet.
Sitter just nu i köket med datorn. Har tv:n i vardagsrummet på i högsta volym. Vet inte varför. Såg innan på filmen "upp", eller "up" om man hellre vill säga så, på nån canal+ - kanal.
Nu dricker blåbärste och suckar. Vill bli trött så jag kan somna och vakna upp imorgon och veta att idag kommer alex hem.

På söndag åker jag hem, för de som inte visste det, vet nu. Ah ne, nu hade jag nog inge mer på hjärtat. Godnatt.

18 October, 2011

“To love is to risk not being loved in return. To hope is to risk pain. To try is to risk failure, but risk must be taken because the greatest hazard in life is to risk nothing”

haha

My future, dreams and reality.
Jag må säga att det är riktigt surt att stå och laga mat till sig själv.. Suck
Godmorgon.. Till en regnig dag..

17 October, 2011

Lite mys framför tv innan jag går och lägger mig! Vill bara att dessa dagar ska gå så fort som möjligt.
Tvätta tvätta tvätta..
& lite sims 3 såklart!

15 October, 2011

This is love!
Alex är för söt med sina små idéer. Haha!
Fast just nu har han lämnat mig ensam och gått bort till en polare. Så självklart sätter Evve på hög musik, tar fram ett par miller & gitarren och bara njuuuter!

14 October, 2011

På väg bort till katja & Jens där alex redan är. Har öl med mig så kvällen blir nog great.

Lunch med älskade.

Back in Mellerud igen.. Och jag är trött på det mesta med mitt liv just nu. Ont över allt och vill inte göra nått alls.. Deppig.com.

Ikväll ska vi umgås med Jens och Katja. Då kanske jag kan få inviga min nya party topp, eller mer party skjorta om man fråga mig, så inhandlades igår på monki hemma i stan. Alex gillade den också så det var ju awesome!
Igår firade vi även att vi varit ett par i 7månader. Lite fika mys på ett sött litet café i Falköping blev det på vägen hit.

Men nu - bädda ner sig i sängen och se på det senaste avsnittet av vampire diaries. Wie!

12 October, 2011

Hej, jag har en stor näsa, och ikväll åker vi hem till Jönköping.

10 October, 2011

Typ mötesträff?

Efter lunch tar vi en lång höst promenad. Ikväll går vi säkerligen hem till Jens och spelar.
Fan vad go Jonathan är! Glad man blir när man ser sånt här. Bra start på dagen!!

08 October, 2011

Ja, då var det dags att krypa ner bredvid en "redan" sovandes alex. Under spelar grannen så hög musik att jag knapps ens hör min egen..? Det kallar jag illa! Well, godnatt då fuckers.

Bara för att min bakgrund är så underbar!! Freakin love it.