30 November, 2011

Jag är SÅÅÅ glad över att min fina pojkvän kommer hit i morgon kväll ( förhoppningsvis). Var han tvungen att ta blodprov på fredag kommer han då. Vilket jag absolut inte hoppas på. Då hinner vi knappt se på varandra, vilket vore synd.

Idag har jag jobbat, och dagen har förövrigt känts förbannad lång och jobbig. Usch och blä.

Jag måste sova nu, om jag ska orka gå upp klockan åtta och städa.. måste även hinna med en liten shopping runda på stan med Sandra som jag lovat!

29 November, 2011

Tintin med Sandra bara för att slippa åka hem haha, fail!
Min dag blev inte riktigt som planerat. Skulle ut och prov springa i skogen. Men vädret var kallt & blött och mamma ville att jag skulle med henne och Elias till stan. Vilket jag gjorde. Köpte en tröja till bebis och bjöd de på lunch. Köpte två böcker till mig själv, och några julklappar. Måste hitta julklappar till Alex familj också, det blir nog det svåraste. Vet ju inte vad de önskar sig.
sing for the lion and lamb
their hearts are hunting
still hunts hope
ever and ever
ever

28 November, 2011

Nu blir det soffmys, nötter & det okända!
Jag borde börja städa mitt rum, som alltid är stökigt. Okey om jag hade varit 14år och haft så stökigt. Men 20 år, då borde man ha lite bättre koll på de hela, eller?

På torsdag hoppas jag att Alex vill komma ner hit och sova över i två nätter. Efter som jag jobbar helgen. Han är tveksam men jag ger mig inte..


Bjuder på en bild från igår, då min brors dotter Zaga döptes.

27 November, 2011

Bakat lussebullar/lussekatter med Elias! Mys!
Ikväll ska jag träffa Jasmine! Trevligt. Det är även julskyltning i Jönköping & smedbyn.

25 November, 2011

Btw, jag gillar starkt hur mitt hår har växt fort!

24 November, 2011

Sover över hos mamma, saknar min alex :-(
Lite mys innan jobbet. Blev inte ledig idag, tråkigt värre.
Nu är det rätt så bestämt att jag ska fira julen med alex & hans familj i Mellerud. Det gör mig glad!

23 November, 2011

Blod över allt i badrummet. För andra gången på en vecka? Jag förstår inte, hur mycket blod kan det komma ifrån näsan egentligen? Och det tar aldrig slut. Jag stod över handfatet i säkert 5 minuter, och det slutar inte rinna? Jag får ju förfan aldrig näsblod annars? Och just i samma "näsborre" båda gångerna.. pappa må tro att jag har haft ihjäl någon i badrummet.

Så nu sitter jag i sängen, med blodiga kläder & papper i näsan. I hopp om att det snart ska sluta så jag kan få somna. Om 5 timmar ska jag upp och tvätta, inte alls så roligt. Och det kommer bli en lång dag. Vid 11 ska jag & jojjo se Breaking dawn, eftersom hon inte redan har gjort det. Efter filmen ska jag bjuda henne på restaurang för hon snart fyller år. Vid halv 5 blir det jobb. Jag kommer att vara helt jävla slut imorgon. Tacka gudarna för att jag sedan är ledig på torsdag.

Godnatt.

21 November, 2011

Morgon promenad för att inviga mina nya träningsskor. Fick dock uppleva en jävla smärta i min vänstra fot. Inte okey!

Nu sitter jag djupt nere bland alla kuddar i soffan med en kopp kaffe & ser på teen mom 2 på MTV.

Ikväll blir det jobb!

20 November, 2011

Världens bästa och mysigaste två dagar har jag haft tillsammans med alex. Ville absolut inte åka ifrån honom. Hade stor lust att åka med till Oslo.
Så, nu sitter jag åter igen på tåget hem. Två jävla skit byten. Min magkänsla säger att nått av tåget kommer att vara försenade.. Det gör mig orolig.
Slänger med ett par bilden från gårdagens & dagens shopping. Alex & jag har fått jul pynta hans lägenhet i förtid för nästa gång vi ses är vid jul. Jätte mysigt blev det!
(några bilder är fel vända)

19 November, 2011

18 November, 2011

Tagga breaking dawn snart då!!
En del av dagens & veckans köp. Äntligen ett par bra skor till jobb & träning. Och äckligt dyra, usch. Nästa två tusen, tur att man inte köpet så dyra skor ofta..

Ikväll blir det Breaking dawn. Gud vad jag har längtat. Fyfan, bästa dagen på länge.
Hur bra dag som helst! Hittade äntligen den vinter jackan jag letat efter all the time. På jc, av alla ställen.. jag handlar aldrig där?! Köpte också en snygg topp som jag tänkt ha på mig på breaking dawn imorgon kväll. Köpte även en present till älsklingen & en söt liten tomte som ska få bo på mitt rum eller i Mellerud.
Imorgon är jag ledig, och jag tar inte sovmorgon. Måste åka och köpa svarta jeans & en massa annat behövande. Går upp åtta & njuter av livet, I guess.. ? Nä.. fast jag är glad, och gladare kommer jag vara när jag vaknar. Bara tanken av att VI SKA SE BREAKING DAWN gör mig SÅ GLAD ATT JAG SKAKAR. Det är sant.. faktiskt.

No more shit.. godnatt.

17 November, 2011

Hahaha heeettt!
Tog tåget hem till mamma precis. Så frukost & Fika mys innan jag övertalar henne om att följa med till stan. Hhihi

16 November, 2011

Hm, dålig bild fast vafan, klockan är elva på kvällen så hur bra syns hårfärgen egentligen? Ni får en bättre en annan gång.
Nu ska jag se klart på crazy stupid love & sova.
Njuter av mitt kaffe medans håret värker. Ljusare hår får det bli. Bild kan komma ikväll eller imorgon.
Har även en låång dag på jobbet framför mig snart.. Yeyyy

15 November, 2011

Sitter på jobbet, slutar om en timma. Är trött & seg. Har planer på att gå till mix studio och färga/slinga håret imorgon. Är sugen på lite förändring.
Röntgen avklarad! Sitter och äter lunch på sjukhusets restaurang. Var tidigare och handlade på stan. Visste att jag behövde ny vinter jacka, så det blev en ful & dyr en. Ska kolla lite bättre på den imorgon hemma annars åker den tillbaka igen. fick även ett par skor ( med ganska låg klack), en stickad tjock lång kofta & ett par mysiga vantar. Dock också en burk chai latte pulver som jag köpte på espresso house. Sååå gött!

Skriver mer imorgon, kanske visar lite bilder också!
Frukost & filmen crazy stupid love!

14 November, 2011

Stort glas mjölk & gifflar saffran i soffan framför Tvn bredvid pappa. Imorgon blir det ett besök hos röntgen. Sedan arbete då det är twiday på jobbet till midnatt!
Är barn vakt åt finaste Elias. Vi har varit en sväng på stan, behövde lite grejer på h&m.

Saknar min alex.. :-(
Är nu hemma från jobbet. Ligger på mammas soffa och ser på en film med Kevin Costner. Morsan nästan dreglar framför Tvn. Om fem sex timmar blir jag väckt av bebis som är här. Woho. Happy Monday!

13 November, 2011

Haha mitt liv suger just nu.. Maten i micron på jobbet vill inte ens bli varmt. Hive five till mig.

10 November, 2011

Idag - var nog ingen bra dag. Den har varit hyfsad rolig, fast stressig som satan. Imorgon på min lediga dag, har jag själv bestämt att jag & bebis ska göra något kul ihop, bara han och jag. så det blir att gå upp ganska tidigt, ta tåget till huskvarna & promenera ner till jojjo. På kvällen ska jag tvätta och bara gosa ner mig i sängen. Längtar redan.

Ska nu titta klart på Little britain med Pappa & Katarina innan jag väcker drömmarna till liv. Godnatt.
Ett varm bad och musik från breaking dawn soundtracket gör min start på dagen bättre. Om fyra timmar drar jag mig till jobbet. Imorgon är jag ledig, jippi hippi.
Min fars kommentar igår när jag kom hem från jobbet och pratade om dagen:
- varför säger du "typ" i nästan vart ända mening? Det gjorde du aldrig innan.
Haha vafan, det är ju sånt man absolut inte tänker på, eller?

Hm.. Nä.

09 November, 2011

På väg in till jobbet. Dimma och tråkigt är det ute. Just nu längtar jag mer till måndag, än vad jag längtar efter alex Hahaha. Det är sant. Och vad som händer på måndag är fortfarande hemligt.

07 November, 2011

Nu ska jag krypa ner i sängen & försöka sova, med min älsklings tröja på. Imorgon väntar jobbet. Då jag är ensam tjej och bara en massa "herrar" som jobbar, haha! Cool..
Godnatt!
Slänger upp en bild på Katja & Jens från wärs i lördags. Tråkigt nog hade jag glömt fota alex :-(
Sitter på tåget på väg hem. Mår inge vidare.. Usch :-( jätte illamående och huvudvärk.

05 November, 2011

Sakta men säkert rullar det på. Tror jag kommer se förjävlig ut..
Sminket är på plats!
Om ni varit här just nu, hade allt ni hört varit en blandning av alex tv spel & min jul musik. Det går inte så jätte bra, men tror att jag leder med högst volym.

Efter en mysig natt & morgon har vi äntligen ätit frukost. Vi gjorde värsta missen innan och kom på att systemet inte har öppet idag här för att det är röd dag. Jag som ville ha rött vin. Attans. Vi får dricka ut alex sprit skåp även om han inte vill det, haha.

Ikväll är ju halloween festen på wärs i Mellerud. Alex ska vara militär-zombi. Jag ska vara en blodig vacker vampyr haha. Om jag dock lyckas.

04 November, 2011

För att fördröja tiden så spelar man! Leder ganska gött över natta! Mohaha.
Sitter & väntar på tåget till Mellerud. Yey!! Glad över att snart få träffa baby

03 November, 2011

Hemma från jobbet. Kvällens plan är att lägga mig i sängen och gråta till sömns. Hejdå.
Upp med humöret & på med söta öronhängen och iväg till jobbet. Awesome awesome. Hade hoppats på att det var fredag men icke..